En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Işte senle onunla beraber hsreket et canım :)))
3-4 kilo verince bırakırsın hareket etmeyi :))
Bişey sorcam ya dün yemekten sonra yürüyüşe çıktık eşim gorumceme gitmek istedi dedim haberi yok falan ikna edemedim aynı sokaktayiz gittik evde yoktu eşi ve oğlu vardı evde çok musait değildi gel bunu benim herife anlat neyse eniste çay yaptı oturduk içtik falan gorumcem geldi tabi surat düşük kadın haklı bende sevmem öyle ben yokken evimde misafir üstelik ev daginiksa napsam ben şimdi çat kapı gelen geline çıkacak adım benim herif yüzünden msj atsam mi gorumceye

Bdv ye konu açmasın benim için

Laf eder diyorsan mesaj at canım ama sonucta abisi yada erkek kardesi cookda ayıp bir tarafı yok bence benimde dayımlar habersiz gelirler bazen ama sonucta kardesi annemin

Laf eder diyorsan mesaj at canım ama sonucta abisi yada erkek kardesi cookda ayıp bir tarafı yok bence benimde dayımlar habersiz gelirler bazen ama sonucta kardesi annemin
Iste esimde öyle diyo haberi yok diyince ne haberi ya falan diyo ama rahatsız oluyor belli yani çalışıyo çünkü eve çok zaman ayiramiyo bi pazarı var kadının ay bilemedim napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…