Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MakarnalarLeziz Makarna Tarifleri, Makarna kaç dakikada pişer ?
valla ben bu makarna mantı yarışmasını tarifleri inanılmaz merak ediyorum.. gerçekten hem tadı hem görüntüsü hem de görüntüsü orjinal farklı bişi olmalı.. ben böyle düşündüğüm için kaçtım :))
hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum ama ilk oyum arkadaşım Neysesakinim
:)
haklısınız.unutmuşum bikere katıldım katılış o katılış kurallarıda unuttum merakla bekliyorum tarifleri.çok ilgi alanım değil ama mantı kısmıda devreye girince işler değişiyor
valla ben bu makarna mantı yarışmasını tarifleri inanılmaz merak ediyorum.. gerçekten hem tadı hem görüntüsü hem de görüntüsü orjinal farklı bişi olmalı.. ben böyle düşündüğüm için kaçtım :))
haklısınız.unutmuşum bikere katıldım katılış o katılış kurallarıda unuttum merakla bekliyorum tarifleri.çok ilgi alanım değil ama mantı kısmıda devreye girince işler değişiyor