Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim pik olmuş yumurtlama gunu ve arkasındaki iki günü değerlendirmek lazımKızlar üstteki test dünün alttaki bugünün. Dün ilişkiye girdik en son sizce hangi günler ilişki olsun. Bir de pik olmuş değil mi
Canım dün ilişkiye girdik bugünde gireceğiz ama eşim yarın nöbetçi sabah erken den gidiyo sence sabah tekrardan ilişki olsun muEvet canim pik olmuş yumurtlama gunu ve arkasındaki iki günü değerlendirmek lazım
Dün gece girdiysen bu gece değil yarın sabah gir catlarsada sabahkiler çatlamaya yetişir bu gece boş geçebilirsin dün gece degerlendirdiysen. Ama yarın sabah mutlaka değerlendir.Canım dün ilişkiye girdik bugünde gireceğiz ama eşim yarın nöbetçi sabah erken den gidiyo sence sabah tekrardan ilişki olsun mu
Sancım var baya sol kasığımdaDün gece girdiysen bu gece değil yarın sabah gir catlarsada sabahkiler çatlamaya yetişir bu gece boş geçebilirsin dün gece degerlendirdiysen. Ama yarın sabah mutlaka değerlendir.
Bugün ki testi sabah yaptıysan çatlıyor olabilir yumurta 24 saat canlı kalıyor şuan çatlıyorsa yarın akşam 9a Kadar şansın var.. Ya bu gece degerlendir ya da yarın sabah erken saatlerde sana kalmış..Sancım var baya sol kasığımda
canım bence çatlıyo
Merak etme spermler 3 gun yaşayabiliyor. Dün ki spermler hazırda bekliyor. Bugünü boş bırakıp yarını değerlendir bisi olmazCanım dün ilişkiye girdik bugünde gireceğiz ama eşim yarın nöbetçi sabah erken den gidiyo sence sabah tekrardan ilişki olsun mu
Akşam en son yaptığım testten 4 saat sonra test yaptım pik oldu iyice bugün geçti ağrım tekrardan bakacağım çatlamış olabilir prowomen da kullanıyorumBugün ki testi sabah yaptıysan çatlıyor olabilir yumurta 24 saat canlı kalıyor şuan çatlıyorsa yarın akşam 9a Kadar şansın var.. Ya bu gece degerlendir ya da yarın sabah erken saatlerde sana kalmış..
BBu sabahı degerlendirmen daha iyi olucak. Dün geceyi degelendirdin miAkşam en son yaptığım testten 4 saat sonra test yaptım pik oldu iyice bugün geçti ağrım tekrardan bakacağım çatlamış olabilir prowomen da kullanıyorum
Akşam 11 de değerlendirdim sabah ağrım geçmişti sabah 10.30 da test yaptım çatlamıştı dedğim gibi siliktiBBu sabahı degerlendirmen daha iyi olucak. Dün geceyi degelendirdin mi
Bu gece degerlendir garanti olsun bitirirsin zaten yumurta kaybolur artıkAkşam 11 de değerlendirdim sabah ağrım geçmişti sabah 10.30 da test yaptım çatlamıştı dedğim gibi silikti