Lierac Jel

s3nna

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
1.209
7
681
İstanbul
Kızlar merhaba, lierac çatlak kremini kullanıp sonuç alamayan var mı aranızda ?
Düzenli kullanımda ne kadar sürede etkisini gösteriyor ?
Birde jel olanı mı ampul olanımı kullanıyorsunuz

Lieracın jel olanını kullandım bacaklarımdaki çatlaklar için ancak hiç bir sonuç alamamıştım..
Hamileykende göbeğim çatlamasın diye mustelanın çatlak kremini kullandım çok yoğun güzel bir nemlendirici ancak son iki ayda inanılmaz çatladı göbeğim.... Kısacası bunlar ticari şeyler çatlaklar için henüz bir çözüm yok zaten bildiğim kadarıyla... Lazerle tedavi edilebiliyor deniyor ama ben henüz tedavi ettiripte sonuç alanı duymadım...

ben de tavsiye üstüne babe çatlak kremi kullandıktan sonra doktorum lierac jel almamı istedi. lierac jelin daha iyi olduğunu söyledi. düzenli kullandığım halde 2. haftada bacaklarım çatladı. jel daha bitmeden hemen babe çatlak kremi siparişi verdim. şu an onu kullanıyorum sabah-akşam. çatlaklarım incelmeye başladı. tabi sadece krem kullanmak yetmiyor. bacaktaki kan dolaşımını arttırmak gerek. her banyo yapışta kese yapmalı ve bol su içmeli.

Ben doktoruma hamileliğimin ortasında sordum, çatlak oluşmaması için kullanmam gereken bişey var mı diye.Doktorda ne kullanırsan kullan eğer çatlıycaksa vücudun hiçbişey fayda etmez dedi. Badem yağı kullanabilirsin yine de dedi. Ben ara sıra aklıma geldikçe bebeyağı sürüyorum. Son 5 haftam kaldı doğuma.Şimdiye kadar hiç çatlamadım. :nazar:İnşallah böyle devam eder. Vücut yapısından kaynaklanıyomuş o çatlaklar.

ben lierac ampul kullandım.
işe yaradı bende. hatta arkadaşlarıma da tavsiye ettim. farklı bir kokusu var. az gibi gelebilir ama kollarıma kullandığım için bende yetmişti.
ilk önce çatlakların oluşmasını geciktirdi. sanki bende çıkmamaya başladılar. sonra da beyazlıkları hafifletti.

buradaki bazı yorumlara katılmıyorum,bir kere jelin ve ampulün nerelerde ve nezaman kullanılacağını,nasıl kullanılacağını iyi bilmek lazım.jel özellikle hamilelikteki çatlakları önlemek amacıyla 3.aydan itibaren her gün düzenli olarak temiz cilde masajla yedirilerek sürülmeli.göğüslere de sürülebilir.ben karnım büyümeye başlar başlamaz sürmeye başladım.3 kutu aldım ikincisine başladım ilki bitti bile.bu 3.hamileliğim ve hepsinde de bu jeli kullandım çok memnunum.ben çatlağa müsaitim çünkü gençkızlığımdan kalma basenlerimde baya var.göbeğimde olmasından korktum ama lierac sayesinde o kadar kilo almama rağmen hiç çatlamadım.umarım bu sefer de olmaz.ben gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.kullananların düzenli kullanmadığını,geç başladıklarını ve iyi yediremediklerini düşünüyorum açıkçası..

buradaki bazı yorumlara katılmıyorum,bir kere jelin ve ampulün nerelerde ve nezaman kullanılacağını,nasıl kullanılacağını iyi bilmek lazım.jel özellikle hamilelikteki çatlakları önlemek amacıyla 3.aydan itibaren her gün düzenli olarak temiz cilde masajla yedirilerek sürülmeli.göğüslere de sürülebilir.ben karnım büyümeye başlar başlamaz sürmeye başladım.3 kutu aldım ikincisine başladım ilki bitti bile.bu 3.hamileliğim ve hepsinde de bu jeli kullandım çok memnunum.ben çatlağa müsaitim çünkü gençkızlığımdan kalma basenlerimde baya var.göbeğimde olmasından korktum ama lierac sayesinde o kadar kilo almama rağmen hiç çatlamadım.umarım bu sefer de olmaz.ben gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.kullananların düzenli kullanmadığını,geç başladıklarını ve iyi yediremediklerini düşünüyorum açıkçası..

ılk gebeligımde mustela ve frei masaj yagını kullanmıstım son 20 kilo almama ragmen son 10 gun gobek deliğimin etrafında 3 catlamayla kurtulmustum bunda eczacı daha iyi diye elancyl verdi 20.haftada 5 kiloyla 3 catlak daha oldu hemen mustela aldım frei yagı daha once yurtdısından getirtmiştim simdi turkiye de de varmıs dun sipariş verdim bir umut kullanıcam bakalım inşallah faydaları olur

bende mustela jel aldım ve günde en az üç kere kullandım, bunun yanında bebe yağı ve kakao yağlı vazelinde kullandım ancak 30. haftadan itibaren çatlamaya başladım. kasık bölgemde başladı çatlaklar umarım daha da yukarı çıkmazlar.

Arkadaslar son durum vereyim dedim mustelayı da bıraktım hala frei kullanıyorum her gece bi 5 dk guzelce karnıma yediriyorum ve kullanmaya basladıgımdan beri hic yeni catlama olmadı insallah doguma kadar bu sekilde gider

Arkadaslar son durum vereyim dedim mustelayı da bıraktım hala frei kullanıyorum her gece bi 5 dk guzelce karnıma yediriyorum ve kullanmaya basladıgımdan beri hic yeni catlama olmadı insallah doguma kadar bu sekilde gider

frei masaj yagını nerden aldın acaba?

Back
X