• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

likiden korkar oldum

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Ben Önceden Hep Günlük yazan biriydim ama şimdi yazmıyorum sizin fikirleriniz benim için daha iyi oluyor.
Beni tanıyan az çok tanıyordur herhalde kendimi anlatmak istemiyorum Tanımayan olursa konuşmalardan bi şekilde fikirleri olur zaten sositosositosositososito
Hayatıma birini almaya korkuyorum mafoldumben
yıpranmaktan korkuyorum,:sinifsinif:
Üzülmekten Korkuyorummafoldumben
eeee böyle de nereye kadar diyorum bazen ama öyle her önüme gelene de şans veremem Tabikide Hatamı yapıyorum bilmiyorum

Herkezin bi kısmeti vardır bunu çok iyi biliyorumvereliniortakvereliniortak
Evlenmek mevlenmekte değil amacım :içelim::içelim:
Hayatıma dürüst birini seçemez oldum yaaa :mymeka::mymeka:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ah be canım, karpuz kavun değil ki bu adamlar, koklayarak alasın..Dürüst bildiğin yalancı çıkabiliyor..Ama "Ya üzülürsem" diye hayatına birini almazsan, belki de en büyük mutluluğunu kaçırmış olacaksın..Bunu unutma sakın emi?
Şu an bir aday varsa şayet, ve sen onunla ilgili çelişkideysen de, bir zaman görüş, tam olarak çözemesen de az çok fikir verir sana davranışları.
İçine sinen, hoşlandığın biri olduğunda katı kural koyma, ya da üzülcem, kırılcam korkusuyla yaklaşma..Arkadaş olarak görüş, gez, güvenini kazanırsa da paşalar gibi yaşa ilişkini...Haa o da yamuk yaparsa, yine küsme aşka sevgiye..Herkes çok aşık olur, çok acı çeker, ama gün gelir o da geçer opuyorumnanaktan

aynen bendee hata üstüne hata yapa yapa erkeklere güvenemez hale geliyosun delikafadulden ama bizi bu hale getirenlerde onlar zaten kötükedihüso

Ah be canım, karpuz kavun değil ki bu adamlar, koklayarak alasın..Dürüst bildiğin yalancı çıkabiliyor..Ama "Ya üzülürsem" diye hayatına birini almazsan, belki de en büyük mutluluğunu kaçırmış olacaksın..Bunu unutma sakın emi?
Şu an bir aday varsa şayet, ve sen onunla ilgili çelişkideysen de, bir zaman görüş, tam olarak çözemesen de az çok fikir verir sana davranışları.
İçine sinen, hoşlandığın biri olduğunda katı kural koyma, ya da üzülcem, kırılcam korkusuyla yaklaşma..Arkadaş olarak görüş, gez, güvenini kazanırsa da paşalar gibi yaşa ilişkini...Haa o da yamuk yaparsa, yine küsme aşka sevgiye..Herkes çok aşık olur, çok acı çeker, ama gün gelir o da geçer opuyorumnanaktan

ÖYle canım adaylar çok oluyor ama bazıları ilk başından faka basıyor tabikide ilk 2 kelimesi ile bile gözümden düşebiliyorum :olmaz::olmaz:
Mesela Şimdide var hayatımda değil bana göre ama ona göre sevgiliyiz Diğerlerinden farklı olmalı diye düşünüyorum Çıkarcı olmamalı mesela öyle ilk günden büyük adımlar atmamalı yarınımda olacak mı bilmiyorum ama bugünümde var bi arkadaş bir dost olarak bu kadar kırılıyorum Ama Allah biliyor ya ASla kimsenin gözünün yaşına da bakmam bi yalnışı olsa kısa ve nettir cevabım ya biter yada bitmez vereliniortakvereliniortak
Bu lafı da sevdim heee hemen face ye yzcam :) :)
Herkez çok aşık olur çok acı çeker ama gün gelir buda geçer gamyoncuiremsu

aynen bendee hata üstüne hata yapa yapa erkeklere güvenemez hale geliyosun delikafadulden ama bizi bu hale getirenlerde onlar zaten kötükedihüso

Herkez de var ama işte biri dur desin artık süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz​

ama doğru kişiler bile çıksa karşımıza bu ön yargıyla onlarıda kaybediyoruz valla yaa sositososito

Ama Allah biliyor ya ASla kimsenin gözünün yaşına da bakmam bi yalnışı olsa

böyle demışsın ya canım bu tavrından sıyrılmalısın bence. hatalar ınsanlar ıçındır her zaman. karakterımızde ve hayatımızda başkalarının yanlış saydığı ya da barız şekılde hatalı olduğumuz yönler mutlaka vardır.
ya zorluklarla karşılaşırsam dersen hayattakı güzellıklerı de kaçırırsın...

sevgılımle benı örnek vereyım sana.

tanıştığımızda sıgara, alkol ve uyuşturucu kullanan bırıydı. acayıp de sınırlıydı.. öfkesını kontrol edemıyor benım kalbımı, benden başkalarının kafasını kırıyordu :1ninca:
okulunu bırakmıştı, çalışmıyordu da...
daha kötü ışlere bulaşabılırdı....
bankalara borçları vardı...
beni de çok kırdı çok üzdü çoğu zaman.. ağlayarak uyuyakaldığım gecelerın sayısını bılemezsın

ama açık açık yaptıklarını anlattı bana, bıtırmek ıstersen anlarım dedi. ama ben bu kadar yanlış bır yol seçmış de olsa bırakamadım. böyle de olmaz ama dedim.. düzeltmelısın kendını...

söz verdı kendıne....... kendı ıçın, benım ıçın, en önemlısı bizim ıçın hayatını düzene sokmaya başladı.
Iş buldu. günde 11 saat çalışıyor şımdı, o kötü arkadaş çevresınden uzaklaştı, aılesını bıle arkada bırakarak benım yanıma geldı... şımdı elele verdık borçlarını ödüyoruz... uyuşrucu ve alkol hıç kullanmıyor. (sıgarayı da bırakacak ınşallah)

ama bunların yanında benım annem babam kesınlıkle ıstemedıklerını soyledıler. onları da nasıl dıyeyım karşıma almak değıl de, vazgeçmeyeğımı söyledım ve şu anda pek ıstemeseler de bır şekılde ıkna olmuş durumdalar.. bütün bunlar olurken günlerce uyumadığım, ağlamaktan 39 kiloya düştüğüm zamanlar oldu..

AMA eğer daha en başta korksaydım ve vazgeçseydım şu anda hayatımın en güzel günlerini yaşıyor olamazdım..

gerçekten senı seven, sevdığın ve aşkınıza sadık olacağına ınandığın bırını hayatına dahıl etmekten korkma, korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin....

Bu bahsettiklerinin hepsini yaşadım eğer seviyorsam oda beni seviyorsa zaten ötesi yoktur.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Dediklerin doğru ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş buyrunnnnnnnnn

Bu bahsettiklerinin hepsini yaşadım eğer seviyorsam oda beni seviyorsa zaten ötesi yoktur.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Dediklerin doğru ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş buyrunnnnnnnnn

o da doğru.
ama sonunu düşünen kahraman olamaz :)) - kurtlar vadısınden çıktım gelıyorum kaydirigubbakcemile3

o da doğru.
ama sonunu düşünen kahraman olamaz :)) - kurtlar vadısınden çıktım gelıyorum kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
bundan önce böyle bi ilişki yaşadım cumartesi günü alıyordu içkileri,uyuşturucuyu sonra pazar günü ikimiz buluşuyorduk arabada o uyuyordu bende onu izliyordum (adı görüştük)
gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

maalesf memlekette adam gibi adamlar kalmamış artık yetiştirme tarzımı

yeni çağ erkeklerimi ,

hepsi defolu, anlayışsız bencil ,duygusuz,kişiliksiz

bekar kalmak bence daha iyi üzülmektense
az miktarda olan da elle geçirmek zor

maalesf memlekette adam gibi adamlar kalmamış artık yetiştirme tarzımı

yeni çağ erkeklerimi ,

hepsi defolu, anlayışsız bencil ,duygusuz,kişiliksiz

bekar kalmak bence daha iyi üzülmektense
az miktarda olan da elle geçirmek zor

Bence de fabrika çıkıştan hatalı oluyorlar genelde :olmaz:
Doğuştan bi hastalık yani
Allah bizleri korusun artık
Doğru insanı karşıma çıkarsın :Saruboceq::Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol:
bundan önce böyle bi ilişki yaşadım cumartesi günü alıyordu içkileri,uyuşturucuyu sonra pazar günü ikimiz buluşuyorduk arabada o uyuyordu bende onu izliyordum (adı görüştük)
gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

:bbo: :1shok: kafamçokkarıştı bu da korkunçmuş canım ya. neyse sen dediklerımı unut, şöyle adam gıbı, fazla uğraştırmayacak sorunsuz bırını nasıp etsın Allah sana...

böyle demışsın ya canım bu tavrından sıyrılmalısın bence. hatalar ınsanlar ıçındır her zaman. karakterımızde ve hayatımızda başkalarının yanlış saydığı ya da barız şekılde hatalı olduğumuz yönler mutlaka vardır.
ya zorluklarla karşılaşırsam dersen hayattakı güzellıklerı de kaçırırsın...

sevgılımle benı örnek vereyım sana.

tanıştığımızda sıgara, alkol ve uyuşturucu kullanan bırıydı. acayıp de sınırlıydı.. öfkesını kontrol edemıyor benım kalbımı, benden başkalarının kafasını kırıyordu :1ninca:
okulunu bırakmıştı, çalışmıyordu da...
daha kötü ışlere bulaşabılırdı....
bankalara borçları vardı...
beni de çok kırdı çok üzdü çoğu zaman.. ağlayarak uyuyakaldığım gecelerın sayısını bılemezsın

ama açık açık yaptıklarını anlattı bana, bıtırmek ıstersen anlarım dedi. ama ben bu kadar yanlış bır yol seçmış de olsa bırakamadım. böyle de olmaz ama dedim.. düzeltmelısın kendını...

söz verdı kendıne....... kendı ıçın, benım ıçın, en önemlısı bizim ıçın hayatını düzene sokmaya başladı.
Iş buldu. günde 11 saat çalışıyor şımdı, o kötü arkadaş çevresınden uzaklaştı, aılesını bıle arkada bırakarak benım yanıma geldı... şımdı elele verdık borçlarını ödüyoruz... uyuşrucu ve alkol hıç kullanmıyor. (sıgarayı da bırakacak ınşallah)

ama bunların yanında benım annem babam kesınlıkle ıstemedıklerını soyledıler. onları da nasıl dıyeyım karşıma almak değıl de, vazgeçmeyeğımı söyledım ve şu anda pek ıstemeseler de bır şekılde ıkna olmuş durumdalar.. bütün bunlar olurken günlerce uyumadığım, ağlamaktan 39 kiloya düştüğüm zamanlar oldu..

AMA eğer daha en başta korksaydım ve vazgeçseydım şu anda hayatımın en güzel günlerini yaşıyor olamazdım..

gerçekten senı seven, sevdığın ve aşkınıza sadık olacağına ınandığın bırını hayatına dahıl etmekten korkma, korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin....

bu arkadaşa yazıyorum

şimdi desen ki bana, kimse yok hayatında al bütün bunları yaşa hayatının erkeği sonunda yanında.....

olmaz derim...

hepimiz daha gençken dünyaya bakışı farklı veya bizim asla yapmadığımız kötü dediğimiz davranışlarda bulunan insanlarla beraber olduk. Kadın psikolojisi annelik içgüdüsü ile düzeltmeye çalıştık .. kendimize yakın bir insan yaratmaya çalıştık.. zaman harcadık göz yaşı döktük yıprandık ki daha çocuğumuz olacak daha da yıpranacağız. elimizden emek verilmiş onca yıl gitti.

ne vardı ki baştan şu durumu bi görseydik de balıklama atlamasaydık ilişkiye bi dışarıdan baksaydık..

ben;
sigarayı katmıyorum; uyuşturucu veya alkolik herneyse bir insanı düzelteceğim diye bir erkeğe senelerimi ve gözyaşlarımı vermem.

yani artık vermem. bu saatten sonra veremem.. kimsenin annesi değilim olamam. yaşım 26 yaşım geçmedi ama kimsenin hayatını düzelteceğim diye 1 senemi daha heba edemem. belki yaşama koşullarıydı sürükleyen ama herkesin uyuşturucu veya alkole başlamak için bir sebebi olmuştur hayatının bir döneminde. ben yapmadıysam kendime sahiip çıkabildiysem eğer zaten seçtiğim kişi bunu yapıyorsa o benim bakış açımla çok farklıdır. diye düşünür baştan istemem.

hayat gerçekten kısa ben yaşamak için geldim dünyaya. Nişanlımdan önceki ilişkilerde aynı durumu yaşadım sonunda ne oldu ben üzüldüm.

nişanlımı alırken:) bi baktım hiç birşeyi yoktu olabilirdi. sonra diğer güzel yanlarını gördüm şimdi aşığım... işte bu kadar. doğru seçimin yolu böyle oluyor heralde...

spidiye yazıyorumm

hepimizi güven sorunu yaşadık zamanında

önemli olan içini sonsuza kadar kapatmayı planlamaman... arada bir beyni resetleyeceksin hiç birşey yaşamamış gibi düşüneceksin... eskilere takılmayacaksın ki önündekine güvenesin.. hemen de güven demiyorum tabiki de kim kimin bir sözüne ilk tanışmada güvenmiş..kimse.... soruların olsun paranoyak derecesinde olmayan... seçtiğin kişiyi sınayan kendince...

sonra da gerisi gelir zamanla doğru kişiyse eğer bir bakmışsın seneler geçmiş.... değilse de yenisine sağlık de devam et hayatına :)

çok uzun yazdım valla ne yazdığımı bile hatırlayamıyorum kızlar içimden geçenlerdi

bu arkadaşa yazıyorum

şimdi desen ki bana, kimse yok hayatında al bütün bunları yaşa hayatının erkeği sonunda yanında.....

olmaz derim...

hepimiz daha gençken dünyaya bakışı farklı veya bizim asla yapmadığımız kötü dediğimiz davranışlarda bulunan insanlarla beraber olduk. Kadın psikolojisi annelik içgüdüsü ile düzeltmeye çalıştık .. kendimize yakın bir insan yaratmaya çalıştık.. zaman harcadık göz yaşı döktük yıprandık ki daha çocuğumuz olacak daha da yıpranacağız. elimizden emek verilmiş onca yıl gitti.

ne vardı ki baştan şu durumu bi görseydik de balıklama atlamasaydık ilişkiye bi dışarıdan baksaydık..

ben;
sigarayı katmıyorum; uyuşturucu veya alkolik herneyse bir insanı düzelteceğim diye bir erkeğe senelerimi ve gözyaşlarımı vermem.

yani artık vermem. bu saatten sonra veremem.. kimsenin annesi değilim olamam. yaşım 26 yaşım geçmedi ama kimsenin hayatını düzelteceğim diye 1 senemi daha heba edemem. belki yaşama koşullarıydı sürükleyen ama herkesin uyuşturucu veya alkole başlamak için bir sebebi olmuştur hayatının bir döneminde. ben yapmadıysam kendime sahiip çıkabildiysem eğer zaten seçtiğim kişi bunu yapıyorsa o benim bakış açımla çok farklıdır. diye düşünür baştan istemem.

hayat gerçekten kısa ben yaşamak için geldim dünyaya. Nişanlımdan önceki ilişkilerde aynı durumu yaşadım sonunda ne oldu ben üzüldüm.

nişanlımı alırken:) bi baktım hiç birşeyi yoktu olabilirdi. sonra diğer güzel yanlarını gördüm şimdi aşığım... işte bu kadar. doğru seçimin yolu böyle oluyor heralde...

spidiye yazıyorumm

hepimizi güven sorunu yaşadık zamanında

önemli olan içini sonsuza kadar kapatmayı planlamaman... arada bir beyni resetleyeceksin hiç birşey yaşamamış gibi düşüneceksin... eskilere takılmayacaksın ki önündekine güvenesin.. hemen de güven demiyorum tabiki de kim kimin bir sözüne ilk tanışmada güvenmiş..kimse.... soruların olsun paranoyak derecesinde olmayan... seçtiğin kişiyi sınayan kendince...

sonra da gerisi gelir zamanla doğru kişiyse eğer bir bakmışsın seneler geçmiş.... değilse de yenisine sağlık de devam et hayatına :)

çok uzun yazdım valla ne yazdığımı bile hatırlayamıyorum kızlar içimden geçenlerdi

Eğer böyle aynaya bakınca büyük bi ışık görsem kendimde savaşabilecek,uğraşabilecek yine aynıları ile uğraşır mıydım bilmiyorum onda uğraştığım kadar asla uğraşmazdım ama tek kaybeden ben oldum çünkü :gitme::gitme:
Şimdi ise hayatıme birisi asla girmiycek demiyorum elbette girecek ben yalnız yaşayamam :olmaz::olmaz::olmaz:
Geçmişime reset atamıyorum işte en büyüj hatam ne oluyor biliyor musunuz? fisfisfisfisfisfis
Kıyaslıyorum o bunu bana hiç yapmazdı diye olumsuz herşeylerini kıyaslıyorum :olmaz::olmaz:
Olumlularını da kıyaslasana sipidi :mymeka::mymeka:​

bu arkadaşa yazıyorum

olmaz derim...

:)) yorumuma olan yorumun ıçın teşekkürler. ben de ıçımden geçenlerı yazdım. bılmıyorum belkı yaşım küçük dıye (20) belkı de o ılk sevgılım dıye belkı de sadece fazla aşık olduğum ıçın böyle düşünüyorum ama tekrar aynı şeylerı yaşayacağımı bılsem yıne de olur derım ben...

buna benı tanıyan çoğu kışı aptallık dıyor. aslında o kadar zıttım kı sevgılımle. hayatımda bır kere bıle sıgara ıçmedım mesela. gerı kalanlarını söylememe gerek yok sanırım.

onun başarısızlık öykülerı yanında benım türkiye derecelerım var.
benım sevgı dolu bır aılemın karşılığında o boşanmış bır aılenın şanssız bır çocuğu..

nereye kadar gıder, gıder mı bılmem ama hala ne zaman onu düşünsem yüzüm gülüyor... bu da bana yeter. hayattan başka hıç bı ısteğım yok :)

:)) yorumuma olan yorumun ıçın teşekkürler. ben de ıçımden geçenlerı yazdım. bılmıyorum belkı yaşım küçük dıye (20) belkı de o ılk sevgılım dıye belkı de sadece fazla aşık olduğum ıçın böyle düşünüyorum ama tekrar aynı şeylerı yaşayacağımı bılsem yıne de olur derım ben...

buna benı tanıyan çoğu kışı aptallık dıyor. aslında o kadar zıttım kı sevgılımle. hayatımda bır kere bıle sıgara ıçmedım mesela. gerı kalanlarını söylememe gerek yok sanırım.

onun başarısızlık öykülerı yanında benım türkiye derecelerım var.
benım sevgı dolu bır aılemın karşılığında o boşanmış bır aılenın şanssız bır çocuğu..

nereye kadar gıder, gıder mı bılmem ama hala ne zaman onu düşünsem yüzüm gülüyor... bu da bana yeter. hayattan başka hıç bı ısteğım yok :)

:olmaz::olmaz::olmaz: Yaş değil ben erdemle savaşırken 17 yaşımdayım ama ilk işte
Sanki başkası olmuycak gibi geliyor yeniden yaşamak zor geliyor
Ama asla unutma o yükselirken senin her zaman kolundan çekicekk sen dibe inerken o denizin üstüne çıkacak yerimsenibenyerimseniben​

Ama asla unutma o yükselirken senin her zaman kolundan çekicekk sen dibe inerken o denizin üstüne çıkacak yerimsenibenyerimseniben​

yaa bu korkunç oldu :( bılmıyorum çoğu kışı böyle dıyor ama ben onun bana köstek değil destek olduğunu düşünüyorum ya da buna ınanmak ıstıyorum...
sen yaşamışsın bunu bır bıldığın var tabıkı... :(
neyse ben kendı hayat hıkayemle senın konunu ışgal ettım sanırım, en ıyısı gıdeyım :) :)

sana tekrar bol şans dılıyorum. umarım Allah karşına hayırlı ınsanlar çıkarır hep...

:olmaz::olmaz::olmaz: Yaş değil ben erdemle savaşırken 17 yaşımdayım ama ilk işte
Sanki başkası olmuycak gibi geliyor yeniden yaşamak zor geliyor

kessinliklleee katılıyorummm canısımmm sanaa

şimdi belki görmezsin dove birlikte mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama birlikte yaşayınca anllayacaksın çatlağı varsa ilişkinin. aynı ortamlara girince üniversite okuyor musun bilmiyorum derecelerim var dedin. tahminim o okumuyor. senin arkadaş ortamında rahat edemeyecek sen onu götürmek istemeyeceksin bir süre sonra da moral bozukluğu işte (tabi bunlar sadece varsayım su sızmaya başladı mı daha durmaz kemirir insanın içini....

sipidi işte sen demişsin ne güzel sen yükselirken o seni aşağı çekecek her zaman demişsin senin de kıyaslaman seni aşağı çekmesin canım sen de buna izin verme bibem

ben de aynı durumdayım aşka inanmıyorum.aşk kavramı benım ıcın yok malesef çok acı çektim bende şimdiye kadar yaşadıgım bırcok ılıskıde ve sonuçları yıkım oldu onlara göre onlar bana değer verırken ben bana deger verenlere deger vermeyı başaramadım,değer verdıklerım ıse cok canımı yaktı.aşk kavramının olmadığını düşünüyorum artık.hersey mantıkken ıbaret benım ıcın bu dünyada geriside boş artık.emek vermeyı çok denedim ama karşılığında nankörlük alıyorsam bende artık nankörlük yapan taraf olucağımı düşünüyorum.

Back
X