lina kadin sağlığına dr gönül tekin

vaNnDeSsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
65
8
Arkadaslar lina kadın sağlığı merkezinden Güzin hanım ayrılmış yerine dr gönül tekin gelmiş taniyan var mi aranizda? Nasil bir dr?

Arkadaslar lina kadın sağlığı merkezinden Güzin hanım ayrılmış yerine dr gönül tekin gelmiş taniyan var mi aranizda? Nasil
Arkadaslar lina kadın sağlığı merkezinden Güzin hanım ayrılmış yerine dr gönül tekin gelmiş taniyan var mi aranizda? Nasil bir dr?
Merhaba hayirli olsun bebeginiz.Bende hafta sonu gittim gebelik düsünüyorum öncesinde genel muayene icin, smear aldi eli hafifdi hic ama hic acimadi cok sukur.ilgili birazda yeni basladigi icin heyecanliydi.sorularima ictenlikle cevap verdi.eli hafif idi.Aslinda benimde merak ettigim konu idi.Actigin icin tsk arkadasim.Oncesinde muayene olup gebelik takip ettiren varsa bende sevinirim merak ettigim konu.Benim ilk tanismam yeni bir muayene oldugu icin bu kadar sana yardimci olabiliriyorum ama takipteyim konunu.

@vaNnD
Mrhb bende doktor arayusindayim.eski vajinusmus hastasiyim o ondan dolayı muayene korkum kaldı.seamer aldirmam lazım ve ilişkide acayip yanma oluyor muayene olmam lazım korkudan gidmeiyorum.oncesinde vajinusmus icin lina kadını tercih edenleri duymuştum bayan doktor arayisindayim.doktorunuz nasıl?muayeneden önce rahatlatması önemli beni psikolojik..oraya gidip parayı verip de muayene olmadan geri dönmek istemiyorum.muayne ucreti,smear test ücreti ne kadar? Bilgi verieseniz sevinirim

X