• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liseden arkadasim beni takipten cikmis

Amine000

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
146
38
13
3 liseden arkadaş görüşmeye başladık liseden sonra. O iki kız samimiydi zaten. Ama biriyle ben önceden samimiydim. Diğer samimi olduğu arkadaşıyla aramızda problem çıktı. 3 yıl geçti neyse dedim ortada bir şey yok istek atıyım o yakın arkadaşım onayladı diğer kızda isteği silmiş bi baktım bugün de diğer kız çıkarmış çok canım sıkıldı ortada bir sey yok halbuki hatta

Şimdinin dostlukları da sosyal medya kadar suni
Yüzyüze kimse bu kadar rahat ben seni sildim demez
Beğenmedi paylaştıklarıma bakmadı yorum yazmadı hatta geç yazdı takipten çıkardı
Bunları problem yapmayın ya
Yapay ortamların küslükleride dosluklarıda yapay
O yüzden çokta şey yapmayın

Şimdinin dostlukları da sosyal medya kadar suni
Yüzyüze kimse bu kadar rahat ben seni sildim demez
Beğenmedi paylaştıklarıma bakmadı yorum yazmadı hatta geç yazdı takipten çıkardı
Bunları problem yapmayın ya
Yapay ortamların küslükleride dosluklarıda yapay
O yüzden çokta şey yapmayın
Haklısınız begenmess de olurdu ama çıkarmak garibime gitti ben onlara bir şey yapmadım

Aman halen ergenlikleri devam ediyor ,bunlar hayatınızda olsa ne olur olmasa ne olur......Gerçek dostluklar zordur öyle kolay bulunmaz her iki sohbet edip gezdiğindende dost olmaz, arkadaş olursun eğlenirsin baktın kafa yapın uymuyor yol verirsin anormal olan zıtlıkları olumsuzlukları görüp inatla görüşmeye devam etmek......

Back
X