LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Kizlar resimleri ilk sayfada nasil güncelliyorsunuz ben yapiyorum olmuyor eklenti eklenmiyor tikladigim zaman pye degilsiniz falan diyor üye oldugum halde ? yardim edersiniz sevinirim :(

Kizlar resimleri ilk sayfada nasil güncelliyorsunuz ben yapiyorum olmuyor eklenti eklenmiyor tikladigim zaman pye degilsiniz falan diyor üye oldugum halde ? yardim edersiniz sevinirim :(
Canım bnde güncelleyemiyorum bunun için ikinci bir konu açmıştım onuda beceremedim ya :2:

Annecigimin evimize aldığı melek heykellerimiz ve su bardaklarımız ve banyo için alınan deniz kabuklarımız

$Fotoğraf1669.webp $Fotoğraf1671.webp $AKVARYUM-DEKORU-ORTA-SEPET-DENIZ-KABUGU__45024445_0.webp

canımm hepsine bayıldımm allah ağız tadıyla aşkla kullanmanı nasip etsin inşallah :)

bende evimi senin düşündüğün tarz döşemeyi düşünüyorum çok hoşuma gidiyor :)

Mutfak Takımım (Ekmek sepeti- Kaşıklık- Peçetelik&Poşetlik)

ve beyaz dantel gibi olan tepsini nerden aldın bitanemm ?

çeyizlerin çok güzel canım güle güle kullanırsın inş =)
Teşekkür ederim amin inşallah :)

• mavi2
    canımm hepsine bayıldımm allah ağız tadıyla aşkla kullanmanı nasip etsin inşallah :)

bende evimi senin düşündüğün tarz döşemeyi düşünüyorum çok hoşuma gidiyor :)

Mutfak Takımım (Ekmek sepeti- Kaşıklık- Peçetelik&Poşetlik)

ve beyaz dantel gibi olan tepsini nerden aldın bitanemm ?​
Amin tatlım çok teşekkürler :) mutfak takımım japon pazarından aldım dantel gibi olan tepsim de ikeadan

son eklediklerine bayıldım canım ya çok güzeller özellikle kahve fincanı takımına bayıldımmmmmmmmm:16::16::16:

Back
X