LoadedGun ev nişanımız :)

Allah nazarlardan saklasın ve tamamına erdirsin.tek kelimeyle harika yalnız şunu sormadan geçemeyecem.cidden tuz kattınmı nişanlının fincanına? :)

Mutluluğunuz daim olsun allah tamamnını erdirsin gelinlikli hallerini de görüürüz inşallah...

çok tatlı olmuşsun hayatım özellikle pastanıza bayıldım çok cici hep böyle gülümseyin hayata...

Sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :) tuzunu ben koymadım ya bi arkadaşım koyduuu sağolsun doldurmuş bende su vermedim

canım çok tatlısınız ya.. :) gordugum en gzel ev nısanlarından biri hersey özenile bzenıle hazırlanmıss eee dugun ne zmann :)

canm uzgnum ama maalesef 9 gundede vatandaslık degişmezz pof yapacak bsey yok

yok benımkının 1 senesı var cnm ama sımdıden ıcıme oturuyorr allah sızın yardımcınız olsun valla hıc o zaman gelsın istemiyorum ....:18:

Ben de hep önceden düşünürdüm ama inan hiç böyle olmamıştım.Gitme zamanı gelince çok daha farklı oluyor her şey.Gerçekten çok zor.İnş hepimiz hayırlısıyla gönderir sağ salim karşılarız sevdiklerimizi.Ayrılık çok zor

gercekten oyledır emınımki cnmm sağ salım gidip gelir ıns. sevdicegın :) az kaldı dıyerek avutucaz kendımızı napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…