logusa pijaması

turkuazturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
181
0
46
Hatay
arkadaşlar arkadaşı doğum yapacak inş ilerleyen dönemlerdede ben tabi :)) logusa pijamasına ihtiyacımız var ama bulunduğumuz yer küçük biyer ve istediğimiz gibi bulamıyoruz netten alacaz galiba ama tereddütte ksldık .neteen alıp memnun olan varmı yardımcı olurmusunuzz

Buna gerek var mı? Bolca 1-2 tişört ve eşofman altı alsak yanımıza doğuma giderken?

Açıkçası uzun süre kullanmayacağım şeye para vermek istemiyorum. Pijama normal hayatımda giymem çünkü, eşofman altı ve tişörtle yatmayı tercih ediyorum.

Mesela kış geldi hamile kabanı bile almadım, almayı da düşünmüyorum,normal kabanımı önü açık bir şekilde şal ve atkıyla beraber kullanırım diye düşünüyorum.

kardeşim hamileyken ona DAGİ den aldım.
sezeryanla doğum yaptı ilk gün ağrısı çoktu ve emzirirken bebeği biz tuttuk ve o gecelik o kadar kolaylık sağladı ki anlatamam.sonrasında da gece emzirirken çok kolaylık sağlamış.bence almak gerek.

Ben bir tane NÜ den aldım kampanya varmış. 29+4 hafta gebeyim ve hala gebeliğimin başında bir beden büyük aldığım önden düğmeli pijamayı kullanıyorum ve doğuma da onu götüreceğim loğusa pjamasından daha rahat. Hem çok pahalılar hemde çok aman aman bir şey değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…