- 9 Mayıs 2018
- 1.498
- 3.953
- Konu Sahibi leylosvemecnun
O ya da başkası gelince odama çekilme şansım yok evim sobalı tek odada soba yanıyor öyle olmasa kaçıp saklanmak tabii ki daha kolay olurdu
Umarım bundan sonra huzurlu şekilde bebeğinizi büyütebilirsiniz, alışkanlıklarımızı, kişiliğimizi değistirmemiz çok zor tabiki ama siz gerekirse bu insanları kıracaksınız da, küstüreceksiniz de. Çünkü kendiniz için değil bebeğinizi korumak için yapacaksınız bunları.
Zamanla düzen oturtursunuz ama evinizde tek oda müsaitse onların sizin keyfinize, rahatınıza göre hareket etmeleri lazım. Sizi ve bebeğinizi düşünmeyenin psikolojisini siz düşünmek zorunda değilsiniz. İstedikleri gibi evinize gelememeliler artık. Aynı binadaysanız gelecekleri zaman ben müsait olunca getiririm bebeği diyip yarım saat, 1 saat neyse uğrayıp kendi evinize geçin. Açık açık söyleyin tek oda var çocuk emzircem her zaman uygun olamıyorum ben size getiririm diyebilirsiniz. Böyle böyle anlayacaklar.

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 24-03-2021
Hamileliğimin 31. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 68 gün kaldı.
Bebeğinizin doğuma kadar olan süredeki boyunun uzaması ve kilo alması artık daha yavaş. Yavaşlamış olsada bebeğiniz bu ay yaklaşık 800-900 gr. arasında ağırlaşacak. Artık bebeğinizin beyni o kadar karmaşık ve gelişmiş bir yapıda ki, eğer bebeğiniz bugün doğsa, görebilir, duyabilir, hatırlayabilir ve öğrenebilir. Bebeğinizin tekmeleri artık daha güçlü ve daha enerjik.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1650 gr. - Yaklaşık boyu : 41.1 cm. (Baştan Topuğa)