- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.581
hahahha hala gülüyorumdışarıyı oldu bitti severdi zaten arabaya binince uyur ama dışarda gezerken etrafı izlemeye bayılır. bide maskot ya herkes kendisiyle ilgileniyor pek hoşuna gidiyor. ısınamadığı birini görünce basıyor yaygarayı, geri kalan herkese gülücükler dağıtıyor. kadınlardan çok erkeklere gülüyor oda ayrı bişe tabiki
Kızlar adet görmeye başlayan var mı aranızda benim 22 ocakta başladı.yoğun bir şekilde hemde :44: ​hala da devam ediyor
Kızlar adet görmeye başlayan var mı aranızda benim 22 ocakta başladı.yoğun bir şekilde hemde :44: ​hala da devam ediyor
hahahha hala gülüyorumsen cok yasa emi bizimkinin güzel kızların kucagında susup güzel bulmadıklarında yaygarayı bastıgı gibi bu arada yeni konu acmıssın yeni gördüm cok begendim. . merak edenler icin burda kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ri/565498-dogum-sonrasi-erkegin-yakarisi.html
ben oldum canım nasıl doğum yaptığın bu açıdan bir önem taşıyor mu bilmiyorum ama ben sezeryan doğum yapmıştım ağustosta. yanlış hatırlamıyorsam 27 gün falan sürmüştü doğum sonrası kanamam. ekim ayından bu yana düzenli bir şekilde adet oluyorum. arada ara kanamalarda oluyor normalmiş oda. ilk adetimde bende epey yoğun olmuştum.
sezeryan benim de canım.kasımda doğum yaptım kanamam öyle çok olmadı ara ara oldu .2 gündür fenayız ama
ben oldum canım nasıl doğum yaptığın bu açıdan bir önem taşıyor mu bilmiyorum ama ben sezeryan doğum yapmıştım ağustosta. yanlış hatırlamıyorsam 27 gün falan sürmüştü doğum sonrası kanamam. ekim ayından bu yana düzenli bir şekilde adet oluyorum. arada ara kanamalarda oluyor normalmiş oda. ilk adetimde bende epey yoğun olmuştum.
bak seeeen güzeli çirkinide biliyor sıpa öyle mibenim kızda çok güzel olacak. şimdi Allah var öyle ahım şahım bi yanım yok ama hoş hatunumdur yani bana çektiyse olur. teyzeside pek güzeldir. halasıda güzeldir şimdi bak yiğidi öldür hakkını yeme demişler yani kime çekerse çeksin güzel olcak, gel biz bunları kertelim bacım
o konuyu açalı epey oluyor yahu görmemişiydinbir ara çok yakınan vardı eşinden ilgisinden falan o yüzden şeettiydim
kızlar bızde bugun 3 haftallık olduk.ya sıze bısey sorcam benım kız emerken hhııık hııık diye ses cıkartıyo.sızınkılerde de varmı bazen uykusunda aglıyo hırıltılı ses cıkartyo nıye kı sızde de varmı acaba ?
ona ne süphe canım inşallah bi büyüsünler helesahi bu kertme icin ne lazımdı hemen tedarik edelim ya bişey sorcam kızlar siz bebeklerinize yün kazak falan giydiriyomusunuz benimki hiç sevmiyo yünlü seyleri ...adet olmayı sormussunuz acaba hala olmamam normalmi gerci emziriyorum ama biraz daha olmassam test yaptırcam artık..
kızlar bızde bugun 3 haftallık olduk.ya sıze bısey sorcam benım kız emerken hhııık hııık diye ses cıkartıyo.sızınkılerde de varmı bazen uykusunda aglıyo hırıltılı ses cıkartyo nıye kı sızde de varmı acaba ?
şekercim hoşgeldin gittiniz mi kontrole?
iyi bakalım, diş için bişeyler sorcam diyordun sordun mu?
İyi geceler hanımlar,
Bebişlerin resimlerini ne yaptınız? Çıkarttınız, albüm hazırladınız mı, yoksa bizim gibi bilgisayarda mı bekliyor?
En kısa zamanda onları seçip bir albüm hazırlamam ve evimizi süslemesi için çerçevelere yerleştirmem lazım. Ama o kadar çok ki, seçemiyorum ya da hepsini çok seviyorum hepsini çıkartmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?