- Konu Sahibi sekerciiik
- #1.561
günaydın kızlaar, güpgüneşli ve aynı zamanda nasıl oluyorsa loplodoslu bir foça sabahından günaydın
günaydın canım, irem i en son gece 11 de yedirmiştim. 3 buçukta uyandı yedi geri uyudu. 6 da uyandı sonra ben kalkıp kahvaltı hazırladım ve geri yattım. babası kalktı 8 e kadar oynaştılar. sonra yanıma yatağa bırakıp işe gitti. 9 a kadar kendi kendine oyalandı yanımda, 9 da mamasını yedirdim uyudu. 1 saat daha yattık iyi oldu. kaç gündür ağrıyla uyanıyordum, bu gün iyiyim çok şükür. ireminde keyfi yerinde gibi şimdilikkahve dedin can evimden vurdun geliyorum
e maalaşşah tabi hayatım sorun yok ki o zamanarada bir de düzenleri değişir ya da geçiş dönemini atlatırken uykusuz falan bıraksınlar artık yani yoksa nerde kalır bunların bebeklikleri
ya kızlar bu bir sorun mu bilmiyorum ama eğer sorunsa çok büyük bir sorunum vareşim işinden dolayı ayda 1 hafta sonu nöbeti oluyor. haftada 1 de normal 1 günlük nöbeti oluyor. (hafta sonu nöbeti cuma sabahı mesaiye gider, pazartesi günü mesai bitince gelir hafta sonu yok) bu hafta sonu yoktu nöbetteydi. irem sürekli evde onun oturduğu yere bakıp mızırdanıp durdu. iyi bari yokluğunun farkında özledi falan diye düşündüm. dün akşam eşim geldi ve kıyamet koptu. yatıyordu irem babası geldiğinde, mızırdanmaya başladı, yanına gittiğimde gözlerini açmıştı beni gördü güldü, bende hemen güldüm aldım kucağıma mutfağa babasının yanına götürdüm 'kızımın babası gelmiiiiş' diyerek. götürmez olaydım. görünce bir ağlamaya başladı ki sormayın. gözyaşı burun akıntısı salyası hepsi birbirine girdi şok oldum.abartısız 2 saat sürdü bu. tam susturuyorum babasını görüyor geri ağlamaya başlıyor. 2 saatimiz böyle geçti sonra ağlayarak uyudu. sonraki mamasını babası yedirdi bi şe yapmadı o zaman anlamadım.
şimdi; ilk ağladığında daha uyku sersemiydi, tam uyanamadan mı ben alıp mutfağa götürdüm acaba. o yüzden mi birden ışığa çıkınca ve 4 gündür görmediği babasını görünce birden korktu ondan ağladı. yoksa uyku sersemliğiyle alakası yok tanımadı mı babasını görünce ağladı. eşim çok kötü oldu akşam. bildiğiniz çocuk gibi dudaklarını büzüp çıktı solondan irem kendisini görmesinde sussus diye. onu öyle görünce bende ağladımsabah çok iyi anlaştılar her zamanki gibi ama akşam böyle olmasını anlamadım. neden olabilir?
canım sen endişenme simdi yabancılamaya basladılar ya uyku sersemi birden tanıyamamıstır yada bi rüya görmüstür senden baskasını istememistir:83::83: benimkide dedesine yapıyo onu bazen:120: esin evde oldugu zamanlar daha cok vakit gecirmesini sagla mesela evde oldugu zamanlarda dinlendikten sonra yüzde 90 hep esinde dursun benim esimde yogun calısıyodu görüsemiyolardı ben öyle yapmaya basladım artık aksamları gelince hemen ona veriyorum önceden aglayınca veriyoduu olmazz aglayıncada sakinlestirceksin dedim simdi öyle yapıyolar emzirmek icin alıyorum ben

Son düzenleme: