- Konu Sahibi sekerciiik
- #1.601
yerim seni kuzummm masallahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerim seni kuzummm masallahh![]()
400 den fazla resmi var henfendinin. albümlük ve asılacak türden olanları ayırırsak yine de 200 oluyor. 30 a merdiven dayadık benim yok o kadarseçerek çıkartıyorum yavaş yavaş. 4 lü çerçeveler var onlardan aldım. odasının 1 duvarını sırf onlarla kaplamayı düşünüyorum. dur 1-2 tanesinin resmini çekip göstereyim
![]()
Eki Görüntüle 616721 Eki Görüntüle 616722
bunlar daha 40 lı resimlerimiz ne kadada küçükmüş kuzumdaha yerleştireceğim 30 a yakın resim var, çerçeve almam ve diğerlerini çıkartmam lazım
![]()
hani yamuk yumuk çıkan resimleride oluyor ya hareket ettikleri için, onları bile biriktiriyorum ayrı bir dosyada bilgisayarda. cd ye çekicem hepsini, ses kaydıda yapıcam![]()
Günaydın, sabahçı olduk iki gündür![]()
bunu hemen simdi sizin icin cektim kızlar sıcagı sıcagına;
bu yerde yuvarlanırken
Eki Görüntüle 616766 Eki Görüntüle 616767 Eki Görüntüle 616768
buda babasını görünceki sevincii.
Eki Görüntüle 616770
bunu hemen simdi sizin icin cektim kızlar sıcagı sıcagına;
bu yerde yuvarlanırken
Eki Görüntüle 616766 Eki Görüntüle 616767 Eki Görüntüle 616768
buda babasını görünceki sevincii.
Eki Görüntüle 616770
günaydın kızlaar, hayırdır siz hafta sonu erken uğramazdınız buralara![]()
teşekkür ederiz teyzeleri
anam pek bi yakışıklı olmuş kuzum benim Rabb'im nazarlardan saklasın maaşallah teyzeme
ben bu sabah kızı babasına sattım ve 9 a kadar yattım valla bomba gibiyim
hayırdır şekercim belin niye ağrıyo üşüttün mü ağır mı kaldırdın![]()
Ayy nasıl tatlı bunlar yaayerim sizi, maşallah güle güle büyütmek nasip olsun inş.
![]()
Masallah cok tatli yavrulariniz var. nazarlardan korusun Rabbim.
Kizlar ben resim yukleyemiyorum. Hata olustu diyip duruyor.
sagoll canım valla bilmiyorumki ya kaldırmaktan yada baska bişey bizimki yatınca iliştim hemen yanına biraz dinlendim nasıl geciyo haftasonu bu arada efenin üstündeki benim ilk örgü şiş deneyimim nasıl begendinmi
sagol canım cümlemizinkini inşallahh..
canım resmin büyük geliyo olmasın telefondan cekebiliyosan telefondakileri mutlaka kabul ediyo.. yukardaki atac isaretinden dosya ekle-dosya sec-upload files -icerige ekle diyosun ekliyo canım bekliyorum senin bebişinide kızmı erkekmi bide isimleride yazalım ayyy heyecanlandım bak![]()
sagoll canım valla bilmiyorumki ya kaldırmaktan yada baska bişey bizimki yatınca iliştim hemen yanına biraz dinlendim nasıl geciyo haftasonu bu arada efenin üstündeki benim ilk örgü şiş deneyimim nasıl begendinmi![]()
Ya canim iphonedan giriyorum zaten hep foruma. Yuklemeyide telden yapmaya calistim yine olmadi![]()
geçmiş olsun canım dikkat et kendine. bu arada demeseydin ilk el işin olduğunu mümkün değil bilemezdim çok güzel olmuş, ellerine sağlık güle güle giysin![]()
Merhaba Teyzeciklerim,
Benim adim Taha. 08/08/2012 Carsamba gunu saat 13:20 de dogdum
Eki Görüntüle 616898
selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli?? allahıma şükürler olsun biz bir kacgündür iyiyiz uyku konusundakuzucuk iyi olunca bende dinlendim bol bol ev işi v.s derken anca oldu buralara uğrayamadık
hanımlar maşşallahhh
bebişleriniz ne kadar şekerler öyle allahım nazarlardan korusun
bende babamıza söylimde yarın bizde yükleyelim bakalım kuralı bozmayalım bari dimi
bakarsınız ilerde dünür felan oluruz ne dersiniz
![]()
çok sevindim canım özel bişey yaptınmı uykuicin maşşallah diyelim umarım böyle iyi gider hepbeklerim merak ettim senin bebişide eklede bi görelim bakalım
![]()