- 8 Aralık 2024
- 325
- 206
- 18
- Konu Sahibi teacherlife
-
Chatgpt normal olmadığını söylüyorkızlar normal doğum yaptım 30 gün önce ilk başlarda kanamam vardı yoğundu baya sonralara doğru kahverengiye döndü ve 3-4 damla şeklindeydi 3 gündür ise o en baştaki kanama yoğunluğuna geri döndü normal mi acaba? başına böyle bir şey gelen var mı?
benimde kahverengiydi adetin son günlerindeki gibi az az geliyodu ama 3 gündür kırmızı yoğun ve pıhtılı geliyorChatgpt normal olmadığını söylüyorbenim doğum yapalı 18 gün oldu kanamam bitti sadece açık kahverengi şekline oluyor az oda günde 2 ped anca doluyor
O zaman sıkıntı olabilir özellikle yoğun kırmızı ve pihtiliysa bir doktorla iletişime geç veya acile gidebilirsin ağrın falan varmibenimde kahverengiydi adetin son günlerindeki gibi az az geliyodu ama 3 gündür kırmızı yoğun ve pıhtılı geliyor
Merhabalarkızlar normal doğum yaptım 30 gün önce ilk başlarda kanamam vardı yoğundu baya sonralara doğru kahverengiye döndü ve 3-4 damla şeklindeydi 3 gündür ise o en baştaki kanama yoğunluğuna geri döndü normal mi acaba? başına böyle bir şey gelen var mı?
40 çıkmadan regl olabiliniyor mu ki?Regl olmuş olabilirsin
regl 40 çıkmadan olunuyor mu? lohusa kanaması mı regl mi nasıl anlıcam kiBen de regl oldum hep böyle doğumdan sonra. 3 doğumumda da oldum. Normal bence.
ağrım yok ama dikiş yerlerinde sızlama var. aynadan bakıyorum normal açıklık yok dikişlerde tam incelemek icin fotoğraf bile çektim sadece iz var dikişlerde yok olmuşO zaman sıkıntı olabilir özellikle yoğun kırmızı ve pihtiliysa bir doktorla iletişime geç veya acile gidebilirsin ağrın falan varmi
kanamanız 40. gün bitmiş miydi? şu an kanamam reglde gibi doldurmuş pedi. ama gündüz ped yetişmiyordu dediğiniz gibiMerhabalarBen de sezeryan doğumdan sonra kanamam normal di sonra giderek azalmaya başladı aynen 3,4 damla kadar sonra birden çoğaldı ilk günkü gibi oldu pet yetiştiremedim pıhtılıydı o da kan beklediği için donuyormuş ağrım da yoktu.Normal dedi doktor
Hayr ben 1 ay sonra oluyordum. Hatta 15 günde 1 tekrar oluyordum 3 kere sonra artık ayda 1 düEne giriyordu. İstersiz doktora gidinregl 40 çıkmadan olunuyor mu? lohusa kanaması mı regl mi nasıl anlıcam ki
enfeksiyon olmuş olabilir iç dikişler ama yoğun pihtili kırmızı kanamanın normal olmadığını biliyorumağrım yok ama dikiş yerlerinde sızlama var. aynadan bakıyorum normal açıklık yok dikişlerde tam incelemek icin fotoğraf bile çektim sadece iz var dikişlerde yok olmuş
doktorum adet oluyosun ilk adet cok kanamalı be parçalı olur dedienfeksiyon olmuş olabilir iç dikişler ama yoğun pihtili kırmızı kanamanın normal olmadığını biliyorum
Hmm pekii geçmiş olsun o zamandoktorum adet oluyosun ilk adet cok kanamalı be parçalı olur dedi
teşekkür ederimHmm pekii geçmiş olsun o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?