lohusalikta kocasiyla ayri uyuyan var mi

annesininminikprensesi

genc anne
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
1.213
811
Merhabalar
1 hafta önce doğum yaptim ve kocamla ayri uyumaya basladik. Özlüyorum boyle ama minigimizde gece agliyor.Bu yüzden kiyamiyorum onada uykusuz kalir diye. Bu durum ne kadar devam eder onuda bilmiyorum. Siz bu donemde ne yaptiniz ?

Merhabalar
1 hafta önce doğum yaptim ve kocamla ayri uyumaya basladik. Özlüyorum boyle ama minigimizde gece agliyor.Bu yüzden kiyamiyorum onada uykusuz kalir diye. Bu durum ne kadar devam eder onuda bilmiyorum. Siz bu donemde ne yaptiniz ?
Genel olarak eşlerin ayrı yatmasını doğru bulmuyorum. Biz hiç ayrı yatmadık. Zaten nasıl oluyorsa hiç duymazdı bile bebeği. Ayrıca lohusalık kolay bir şey değil. Sen onu düşünüyorsan o da seni düşünsün yardımcı olsun bence.

Merhabalar

cinsellik yaşamak ayrı ayrı yatmak ayrı aslına bakarsan
doğum sonrası bir süre
cinbsellik olmuyor
en azından 40 ı çıkana kadar diyebilirim
ama birlikte yatardık biz eşimle
üstelik bebeğin emzirilmesi ...vs gibi konularda eşinde yardımı olduğu için
birlikte yatmak herdaim ihtiyaç haline geliyor

sika, post: 42230970, member: 647771"]bizim buralarda 40ına kadar aksine aman kocanla yat aman kocanın yanından ayrılma derler . lohusa da al basması falan olur diye . ayrı yatmanızı gerektirecek bir durum yok bana göre . uzatmayın süreyi araya soğukluk falan girer Allah korusun . Bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :nazar:[/QUOTE]
Tesekkurler amin

Merhabalar

Hiç ayrı yatmadık.
İlk 10 gün izinliydi zaten gece birlikte uykusuzduk. Sonrasında da gece sadece uyaniyordu ben bakiyorum dedigimde geri uyuyordu.
1 aylıkken de odasında yatmaya başladı kızım. İlk 2 hafta onun odasındaki kanepede yine sıkışık da olsa birlikte uyuduk. 40ından veri de biz odamızdayız kızımız kendi odasında, şu an 5 buçuk aylık (odalarımız dip dibe)

Şuan annemle uyuyorum. Esimde salonda uyuyor. Altini geldiğinde birlikte degistiriyoruz ama gece zor oluyor onun için sabah uyanamiyor. Sanirim dikişlerin biraz daha duzelince bu konuyu cozmem gerekicek
ben yine de bu konuda müsama göstermezdim , sizde zor günler geçiriyorsunuz şu an sonuçta eşinizin de uykusu bölünmüş çok mu

Anne olunca o bebek sadece bizim mis gibi davranıyoruz sonra da kocam benden ve çocuktan uzaklaştı diye konular açıyoruz. Uzaklaşır tabii.birak uyansın bırak ağlamasıni duysun o da kalsın bazen.altini alsın mama yapsın vs...

Farkında olmadan hem eşiniz ile kendi araniza hem de baba ile çocuk arasına duvar örmeyin. Anne olunca kadinliktan çıkmiyoruz ki.

bizim buralarda 40ına kadar aksine aman kocanla yat aman kocanın yanından ayrılma derler . lohusa da al basması falan olur diye . ayrı yatmanızı gerektirecek bir durum yok bana göre . uzatmayın süreyi araya soğukluk falan girer Allah korusun . Bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :nazar:

Eşim nöbetçiyken yalnız kalıyorduk mecburen kızımla, eşinin kokusu olan bir seyi(ceketi, tişörtü vs) yaniniza alın demişti bazı komsular aynı sebeplerden :KK66:

Kiyamamak nedir ya ben de bunu anlamiyorum, sen annesiysen o da babasi.
Tamam, sen cocugun butun sorumlulugunu ustune almis olabilirsin ama, birlikte yatmalisiniz. Gerekirse o da kalksin, eger gerek yoksa devam etsin uykusuna. En fazla bi iki dakka sonra uykuya dalar tekrar.
Sirf bu yuzden ayri yatilmaz bence. Yani ben yatamam. İlla cinsellik falan degil mesele. Esim yanimda olursa daha cok guvenim olur kendime.

Biz bu dönemde ayrı yatmadık. Ağladiginda ben kalkıp emzirdim ya da mama gerekiyorsa eşim mama yaptı ben bebeğimizi sakinlestirdim.

Ayrı yatmayın bence bunun sonu gelmez. tam 2 yıl geceleri ağlayan emen mama yiyen bebekler var.2 yıl ayrı mi yatacaksiniz?

Biz iki yıla yakın ayrı yattık

Ilk iki ay birlikte yattık sonra hava soğudu ben ve oğlum çocuk odasına taşındık oğlum iki yaşına yaklaşımda da ben kendi odamıza geçtim

Eşim takıntılı idi yarım saate bir kalkıp hem çocuğu hem beni hem kendini uyandırırdı ben oğlanın odasında yatınca herkes huzurla uyudu

Araya soğukluk girer yahut bu sıcakta nasıl beni bırakıp salonda yatar fikirlerine katılmadığım için sorun olmadı benim için

Konu sahibi özlüyorum demiş o duyguyu da bilemedim aynı evin içinde uyurken yanında olmayınca nasıl özlemine bilemedim

Bebek büyüyüp düzene gitince az ağlar erkekler de açılıp uyanmıyormuş bile o zaman birlikte yatarsınız çok var öyle ilk aydan sonra hepsi yatak odasında yatan kişiler üzülmeyin şimdi

Biz iki yıla yakın ayrı yattık

Ilk iki ay birlikte yattık sonra hava soğudu ben ve oğlum çocuk odasına taşındık oğlum iki yaşına yaklaşımda da ben kendi odamıza geçtim

Eşim takıntılı idi yarım saate bir kalkıp hem çocuğu hem beni hem kendini uyandırırdı ben oğlanın odasında yatınca herkes huzurla uyudu

Araya soğukluk girer yahut bu sıcakta nasıl beni bırakıp salonda yatar fikirlerine katılmadığım için sorun olmadı benim için

Konu sahibi özlüyorum demiş o duyguyu da bilemedim aynı evin içinde uyurken yanında olmayınca nasıl özlemine bilemedim

Bebek büyüyüp düzene gitince az ağlar erkekler de açılıp uyanmıyormuş bile o zaman birlikte yatarsınız çok var öyle ilk aydan sonra hepsi yatak odasında yatan kişiler üzülmeyin şimdi
Ben es ile bebek için ayrı yatmayi bir çok açıdan doğru bulmuyorum.tabii bu benim görüşüm.

X