- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
kızlar lokal anesteziyle revizyon olanınız var mı acı falan hissediyormusunuz zormu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyatını kime oldun?ben de aynı durum var,ama lokalle revizyon bana pek sıcak gelmiyorkızlar lokal anesteziyle revizyon olanınız var mı acı falan hissediyormusunuz zormu?
neden genel anesteziden titreyerek çıkıyoruz lokal daha iyi değilmi riski yok?Ameliyatını kime oldun?ben de aynı durum var,ama lokalle revizyon bana pek sıcak gelmiyor
Öyle gözükebilir ama genel anestezi den nasıl çıktığımızı yaşayanlar bilir çok berbat. Bakcaz artıkAy korkunç ! Düşünsenize her şeyi duyuyorsunuz, yaşıyorsunuz, görüyorsunuz... insan panik yapar.
Öyle gözükebilir ama genel anestezi den nasıl çıktığımızı yaşayanlar bilir çok berbat. Bakcaz artık
Lokal anestezi ile ameliyat olabiliyorsanız öyle olun. Ufak dokunuşlar için genel anestezi gereksiz.Öyle gözükebilir ama genel anestezi den nasıl çıktığımızı yaşayanlar bilir çok berbat. Bakcaz artık
Kıkırdağım kaymış canım sağ tarafta 9. Ayımda onu düzeltecekEvet çok zordu.
Ama sen yeni ameliyat olmuştun yanılmıyorsam, biraz acele mi ediyorsun?
Kıkırdağım kaymış canım sağ tarafta 9. Ayımda onu düzeltecek
bariz belli derken şiş gibi burun ucunun üstünde kıkırdaklar varmış burun ucunun hemen üstü orayı alırsa lokalle alırım hastanede bıle yatmazsın dedı ama ben başka şeylerde yaptırmayı düşünüyorum o zaman genel anesteziyle olurmuş kararsızımAa öyle mi ya geçmiş olsun canım üzüldüm
bariz belli mi sen mi farkettin
bariz belli derken şiş gibi burun ucunun üstünde kıkırdaklar varmış burun ucunun hemen üstü orayı alırsa lokalle alırım hastanede bıle yatmazsın dedı ama ben başka şeylerde yaptırmayı düşünüyorum o zaman genel anesteziyle olurmuş kararsızım
Ben de 7 ay önce ameliyat oldum Bursada,acaba sen kime oldun? Benim de burnumun kemer kısmında çıkıntı oluştu,onu lokalle törpüleyelim dedi,bir de burun ucumda düşüklük var,ama cesaret edemedim,çünkü uyuşana kadar geniz içine yapılan iğne acısını çekiyormuşsun..başka doktora gittim o da yeniden ameliyat dedi,nefes alamama sorunum da var çünkü..yani lokal mi genel mi ben de bunu düşünüyorum,kararsızım.bariz belli derken şiş gibi burun ucunun üstünde kıkırdaklar varmış burun ucunun hemen üstü orayı alırsa lokalle alırım hastanede bıle yatmazsın dedı ama ben başka şeylerde yaptırmayı düşünüyorum o zaman genel anesteziyle olurmuş kararsızım
benimki çıkıntı değil kıkırdak kayması olmuş onu düzeltcek bi nokta şiş gibi duruyo sadece ama ben bi tık daha küçültsün istiyorum bende kararsızım :/Ben de 7 ay önce ameliyat oldum Bursada,acaba sen kime oldun? Benim de burnumun kemer kısmında çıkıntı oluştu,onu lokalle törpüleyelim dedi,bir de burun ucumda düşüklük var,ama cesaret edemedim,çünkü uyuşana kadar geniz içine yapılan iğne acısını çekiyormuşsun..başka doktora gittim o da yeniden ameliyat dedi,nefes alamama sorunum da var çünkü..yani lokal mi genel mi ben de bunu düşünüyorum,kararsızım.