Saç Rengi ve Saç Boyama LOreal Paris Casting Sunkiss Jelly

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
L’Oréal’in yeni çıkardığı Casting Sunkiss Renk Açıcı Jeli kullananlar var mı aranızda? Saçlarınız güneşte açılmış gibi doğal ve pırıltılı bir görünüm vermeyi vaat ediyor, ve saçları aşama aşama açıyor.
2015-04-27-18.42.15-768x1024.jpg

Jel formüllü L’Oréal Casting Sunkiss Jelly ise bende görür görmez merak uyandırdı diyebilirim. Brezilya, Kaliforniya ve Fransa görünümlerini elde etmemiz mümkün yani tüm saça uygularsak Kaliforniya, sadece saçın altına uygularsak yani ombre gibi bir görünüm verirsek Brezilya ve röfle gibi saçımızın aralarına ışıltı katmak istersek Fransa görünümünü elde ediyoruz.
Bu jeli çok araştırdım ayrıca hoş kokuluymuş ve yıpratmıyormuş saçı, o yüzden almaya karar verdim fakat bizim buradaki kozmetikçiye haftaya gelecek ben alana kadar sizinde aranızda kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Hepinize bol ışıltılı saçlı günleeeerrr :KK36:

benim kuzenim kullandı ve 2.ci denemesi su anda ayrıca saç kurutma makinesiyle kurutmus yani güneşe cıkmamıs şimdiden güzel bi görünüm oldu

Benim de kuzenim kullandı bi kutuyu 3 periyot halinde kullandı ve saçlarını 1 2 ton açtı güzel oluyor :)

Saçım kumral ancak sarı olsun ve parlasın istiyorum bu ürün hakkında deneyimi olan tavsiye verebilirmi saçımın rengini bozarmı hangi sıklıkla sürülmeli

merhaba :) sunkiss aldım bende ancak şu var bu şey daha doğal olarak saçları açıyormuş ancak tüm saçıma uygularsam boyamış gibi kalıcı olarak açılacak sonra geri dönüşü olurmu ki acaba? ben saçımı boyamaya karşıyım ombre yapmak istiyorum ama diyelimki rengi olmadı kendimi saçıma nasıl döneceğim? mecbur geri saçımla aynı renge mi boyamam mı lazım??

Yapmayın etmeyin eylemeyin.Hayvanlara bu acıyı çektirmeye ne hakkınız var ?Saç renginizde bir ton açılmayıversin.
Hayvan deneyleri yapan markaları kullanmayın lütfen !

7(14).jpg

9(12).jpg

X