Loreal Skin Perfection Kapatıcı Bakım Serisi

kitty28

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
1.545
570
46
Kızlar loreal skin perfection serisinin ürünlerini severek kullanıyorum, foruma da yazmıştım ztn bunu daha önce.
Şimdi kapatıcı bakım kremi ve göz kremi de çıkmış, önceki ürünlerden memnun olduğumdan merak edip aldım.Aldığım yerde tester ı yoktu, satıcı kıza sordum, pek bilgili ve tatmin edici cevaplar vermediği halde aldım.
Yüz kremi olan ürün kırık beyaz renkte, sürerken hafifçe renkleniyor ten rengi gibi oluyor, ama o kadar ince ve az renkli ki yüzünüze sürdüğünüzde renk vermiyor ve kapatıcılık sıfır.Çok hafif renkli bir renkli nemlendirici gibi düşünün.Benim için hayal kırıklığı oldu bu seri.Adı kapatıcı ama birşey kapattığı yok, renksiz olan serumu bakım amaçlı sürüyordum, bunu hafif renkli olduğu için yatarken fln da sürmeme imkan yok, kapatmadığı için kapatıcı olarak da süremem, ne işe yaradığı belli olmayan saçma bir ürün olmuş.
Kapatıcı göz kremine gelince, onda o hafif renklenme durumu da yok, yanyana sıkıp serinin normal göz kremiyle karşılaştırdım, bir fark göremedim.Yine de adında 'kapatıcı' geçtiği için göz kremi olarak kullanmak konusunda tereddütlüyüm, bu serinin 'yorgunluk karşı kapatıcı' çeşitlerini tavsiye etmiyorum.Alacaksanız önceki ürünlerinden alın, kapatma işini de kapatıcınıza bırakın.