LR ALOE VERA SİVERA İCECEGİ YARDİM

honey bee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
20
3
34
arkadaslar lr markasi ile yeni tanistim. yuzumdeki sivilce siyah nokta renk dengesini duzenlemek icin aloe vera box setini ve micro silver face wash ve kremini aldim. bunun yani sira ictende temizlenmek icin aloe vera isirgan otlu sivera icecegini tavsiye etti arkadasim. ben suan bilmedigim icin biraz korku var. hani bi zarari dokunur mu? doktorlar bazi bitkisel urunlerin dahi zarar verebilecegini soyluyolar onayli olsa bile. bir de ailem beni biraz korkuttu:)):))) bilen arkadaslar yardimci olursa cok sevnirimmm..

box set kullanımı: yüz lekeleriniziçin=önce spreyi pamuğa sıkıp yüzünüze sürüyorsunuz, emildikten sonra concantrate jeli sürün biraz bekleyin. cildiniz yağlıysa propolisli kremi sürmeyin. artı concantrate jeli buzdolabında muhafaza edin
kılcal damar rahatsızlıklarınıziçin= sorunlu bölgeleresprey ve concantrate uygulayın. sivera içeceği 1 cay bardağı su veya meyve suyuna 3 kapak koyup tuketın her sabah

microsilver set kullanımı: face wash yazan yüzyıkama kremini yüzünüze sürüp biraz bekleyin ve yıkayın kuruladıktan sonra diğer kremi sürün

sivera içeceği ben de kullanıyorum memnunum
sorularınız için gizz87@gmail.com

slm cnm bu konuyla ilgili cvp aldınmı bilmiyorum ama yazmak istedim genede bende bu siteye yeni katıldım lr satış temsilcisiyim ürünlere gerçekten güvenebilirsin 30 yıllık bi firma yardımcı olurum istersen

slm cnm bu konuyla ilgili cvp aldınmı bilmiyorum ama yazmak istedim genede bende bu siteye yeni katıldım lr satış temsilcisiyim ürünlere gerçekten güvenebilirsin 30 yıllık bi firma yardımcı olurum istersen
Reklam yasak, haberiniz olsun. Bu 2. reklam mesajınız.

Canım bende LR sistemine üyeyim kendim ve ailem için yoğun araştırmalarım sonunda üye oldum. Sağlıklı ürünler olsada emzirenler ve hamileler ile kalp hastaları kesinlekle kullanmasınlar. Zaten işi bilen danışmanlar önermez. Ama bebek ürünlerini güvenle tercih edebilirsin

LR yı duydunuz mu aleovera ıcerıkli mesaj atın detaylı bılgılendırım Urunlerınden memnun kalırsınız

Lr
Kullandınız mı içececeği ben de düşünüyorum daha sonra alsam mı diye ama emzirdiğim için tedirginim..
Iceceklerini hamileler ve emzirenler kullanamaz aslinda yurt disinda serbest ama biz Türkiye de buna musade etmiyoruz. Sivera icecek bağışıklık sistemi seker tansiyon kolesterol dengeleme de cilr sorunlarinda sac ve tirnak bakımında ve daha bircok sorunda destek amacli onerilen hir üründür ama siz suan icjn kullanmayin

box set kullanımı: yüz lekeleriniziçin=önce spreyi pamuğa sıkıp yüzünüze sürüyorsunuz, emildikten sonra concantrate jeli sürün biraz bekleyin. cildiniz yağlıysa propolisli kremi sürmeyin. artı concantrate jeli buzdolabında muhafaza edin
kılcal damar rahatsızlıklarınıziçin= sorunlu bölgeleresprey ve concantrate uygulayın. sivera içeceği 1 cay bardağı su veya meyve suyuna 3 kapak koyup tuketın her sabah

microsilver set kullanımı: face wash yazan yüzyıkama kremini yüzünüze sürüp biraz bekleyin ve yıkayın kuruladıktan sonra diğer kremi sürün

sivera içeceği ben de kullanıyorum memnunum
sorularınız için gizz87@gmail.com

Kızlar merhaba. Bende lr ürünlerini araştırıyorum. Sivilcelerim, siyah noktalar ve sivilce izleri var hangi ürünlerini önerisiniz? ?

Kızlar merhaba. Bende lr ürünlerini araştırıyorum. Sivilcelerim, siyah noktalar ve sivilce izleri var hangi ürünlerini önerisiniz? ?
acil yardım spreyi ve microsilver set kullanabilirsiniz sivilce izleriniz içinde msm body jel kullanın

Canım bende LR sistemine üyeyim kendim ve ailem için yoğun araştırmalarım sonunda üye oldum. Sağlıklı ürünler olsada emzirenler ve hamileler ile kalp hastaları kesinlekle kullanmasınlar. Zaten işi bilen danışmanlar önermez. Ama bebek ürünlerini güvenle tercih edebilirsin
Bunürünü kullanıcam ama güvenemiyorum bilgi verir misiniz ? Yan etkileri var mi ? Her bünyeye uygun bi ilaç mk ?

Eklentiler

• received_556195354545301.jpeg
    received_556195354545301.jpeg
    18,9 KB · Görüntüleme: 316
Bunürünü kullanıcam ama güvenemiyorum bilgi verir misiniz ? Yan etkileri var mi ? Her bünyeye uygun bi ilaç mk ?
Oncelikle bu ürünler ilaç değil gıda takviyesi.sağlıklı olmak için kullanılan aynı zamanda smda birçok rahatsızlığı tedavi eden içecekler. Ben ve ailem kullanıyoruz. Komsularim. Çok memnunuz. Vücut takı ödem şişlik romatizmal ağrılar kalp karaciğer dostu şekeri drngeliyor vücutta hücre yenileyici olduğu için bağışıklığı güçlendiriyor. Cilt rahatsızlık larını iyileştiriyor. İltihabı atıyor. Kanı sulandiriyor enerji veriyor saç problem lerini cilt problem lerini ortadan kaldırmak için de kullaniliyor. Sağlıklı olsn kişilerin de ömür boyu kullanmlarinda sakıncası olmayan patentli ve sağlık bakanlığı onaylı ürünler olması da ayrı bir güven veriyor tabi. Şiddetle tavsiye ederim. Menopoz problem lerini de azaltıyor. Kemik erimesi ni ve prostat a da çok iyi geliyor.

Siverayı iade etti arkadaşım, alerji yaptı herhalde, zehirlenme benzeri şikayetleri oldu.Günlerce birşey yiyemedi, bilginize

X