Lucrin depot (1 ay) sonrası

somurtkankiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
856
735
herkese merhaba...ben endometriozis (çikolata kisti) hastasıyım...lucrin depot iğnemi 2 hafta önce vuruldum doktor 20. gün tekrar çağırdı...duruma göre dozlara devam edecek..benim merak ettiğim mesela 3 ay boyunca iğne vurulacağım ve bu iğneyi son vurulmamdan ne kadar sonra yeniden adet göreceğim? Sizde durum ne olmuştu...

Tüp bebek tedavisi için bu yöntem seçildi...tedaviyi olabilmem için mantıken regl olmam lazım ancak bazı arkadaşlarda regl olmadan da lucrin sonrası tedaviye başlandığı olmuş. Sizlerin tecrübelerinizi öğrenmek istedim...

Ben de Lucrin depot kullanacağım 3 ay boyunca.Ağır+ derin endometriozis (çikolata kisti)hastasıyım.Ameliyat öncesi yumurta toplama yapılacak, o yüzden bu iğneyi verdi, çok şiddetli ağrılarım var, sürekli gözüm yaşlı, yoruldum ağrıdan, ilaçlar işe yaramıyor.Bu Lucrin depot ağrılara iyi geliyor mu, bari biraz ağrdan kurtulayım artık, nefes bile alamıyorumm

somurtkankiz somurtkankiz kız merhaba, yine ben:)
Lucrin depot kadın doğum uzmanı yazabiliyor mu.Heyet mi gerekiyor.3 doz kullanacağım, pahalıya gelecek, devlet hastanseine gideceğim de.Bilgin var mı

3 hekimli rapor yazılmıştı bana da Kızlar 3 . Dozdan sonra ne zaman adet oldunuz ?

X