Arkadaslar bir sey sorcam size, bende tüp bebekle basladim bana uzun protokol uygulaniyor yani adetimin 21. gününde lucrin ignesiyle basladim bir pakette 14 tane var icinde , bu igneleri kullanirkene adet görecegimi söylemisti doktor. 5 tane igne kaldi ama adetim daha gelmedi ..... acaba siz bu igneyi kullanirkene adettiniz geciktimi yada bu lucrin ignelerinden kac adett kullandiniz, ben biraz tedirgin oldum cunku
merhaba bende uzun protokolde 21. gün lucrine başladım dün 12.sini yaptım. adetim 4 gün gecikti.dün aradım 14.yü yapıcağım gün hale adet olmazsam gidicem kontrole. hemşire kist oluşmuş olabilir dedi. merak etme canım 7-10 gün geciktirebiliyomuş
arkadaşlar bende lucrin değilde decapeptl...kullanıyorum ve hala adet olmadım, gecikti ayın 1inden beri kullanıyorum.acaba telaşlanmalımıyım? kist mi oldu acaba peki şayet kist oluşmuşsa ben tüp bebek tedavisi içerisindeyim etkilermi? uzatırmı bu durumu?
slm arkadaşlar bende doğum kontrol hapı ile başladım desolet bu akşam son kez alıcam ve yarın lucrine başlıycam çok heyecanlıyım inşallah ağrılı bir iğne değildir siz hangi merkezlerdesiniz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?