LUCRİNE BASLADIM.SIRADA NE VAR.KORKUYORUM

nuraykarahan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
77
43
40
Arkadaslar morfolojı bıle bakılamadı.sperm sorunumuz var. baskentte hulusı beye basladık.bugun 4. lucrın gunum. ancak konuya cok hakım degılım. benı daha neler beklıyor.bır de google da dahı bılgı bulamadıgım bıtkısel bı ılac verdı. teatron gıbı bısı ısmı. varmı kullnıp faydasını goren? ayrıca azospermı olduguna gore ılk seferde 2-3 embrıyo konulurmu acaba.yasım 31 ama...

bu arada panık atak hastasıyım.ılaclar dahıl herseyden ozellıkle de transfer ıslemınden falan coook korkuyorum:KK43:
sıkıntımız aynı değil ama psikolojik olarak nasıl bir süreç olduğunu biliyorum sadece sana tavsiyem hiç bişey düşünme hele ilerisini hiç düşünme bugün lucrin se yap yarın doktorun ne derse o ben o kadar çok araştırdım ki kurcaladım kafama taktım düşüdüm ve ilk denemem negatifle sonuçlandı unutma ki sen ne kadar rahat olursan tedavin o kadar güzel ilerliyor Allah yardımcın olsun (hepimizin)

bu arada transferden de yumurta toplamadan da ilaçlardan da hiç ama hiç korkma buna değeceğini düşün zaten yaptıkça alışıyorsun sonu mutlu bitsin inşallah

amin.inşallah. erzincandan gidicem muhtemelen hazıranın ılk haftasına rastlıycak regli donemı. suan sadece lucrın var. ıkıncı gunu gıtıgımde surec hakkında bılgı de alırım belkı ama malum doktorun da pek vaktı yok. nasıl bır yogunluk o oyle!!! bır de sperm testınde x lerı sayın dedı labaratuvara. ne demek ıstedıkı.erkekte 23 x 23 y kromozomu vardır.neden saydırdı acaba x leri.kromozom sorunu var belkıde sormak hıc gelmedı aklıma.ruh gıbıydım zaten ogun heyecandan korkudan

amin.inşallah. erzincandan gidicem muhtemelen hazıranın ılk haftasına rastlıycak regli donemı. suan sadece lucrın var. ıkıncı gunu gıtıgımde surec hakkında bılgı de alırım belkı ama malum doktorun da pek vaktı yok. nasıl bır yogunluk o oyle!!! bır de sperm testınde x lerı sayın dedı labaratuvara. ne demek ıstedıkı.erkekte 23 x 23 y kromozomu vardır.neden saydırdı acaba x leri.kromozom sorunu var belkıde sormak hıc gelmedı aklıma.ruh gıbıydım zaten ogun heyecandan korkudan
doktorun vakti yok diye bişey yok sonuçta sen onun hastasısın ve herşeyi sorma hakkına sahipsin kafana takılan ne varsa sor bu süreç herkesten çok seni zorluyo bide doktorun vakti yok deyip kafanı yorma

inşalah tedavinin sonu bebekli olur ..çok rahat ol öncelikle adet olana kadar lucrini kullancaksın adetin 3ncü günü yumurta büyüten ilaçlar iğneler verilcek yaklaşık 10 gün içinde yumoşlar büyüecek ve çatlatma iğnesi olucaksın 36 saat sonra toplancak ve döllencek ..toplama işlemi anestesi vererek yapıyolar hiç bişi hissetmiyeceksin uyuyacaksın uyandığında herşey bitmiş olucak hiç korkma .. 3-yada 5 gün sonrada transfer olucak 12 gün sonrada sonucunu öğrenceksin...aslında ne kadar az şey bilsen o kadar iyi ...stres olma çok önemli gerçekten rahat olmak lazım ..allah yardımcın olsun :KK68:

X