Lucrinnnnn iğne kullananlar

Kızlar lucrin iğne kullananlar olarak burda buluşalım istedim tüp bebek aşamasında . Kaç tane kullandınız etkileri nelerdi ? Kistte küçülme oldu mu ?
Bana da lucrin dayl flakon verildi ve ben 2.gunumdeyim kanama m oldu günde iki iğne oluyodum yani 3. İğneden sonra adet oldum normal mi şimdi nolacak bilmiyom yarın Dr gidecem

Ben 4 ay kullandım. Normalde mart ayında transferim olacaktı 3 doz kullanacaktım ama korona girince araya kaldı. Gecen cuma transferim yapıldı. İnşallah Allah izin verirse güzel haberler alırız

Ben 4 ay kullandım. Normalde mart ayında transferim olacaktı 3 doz kullanacaktım ama korona girince araya kaldı. Gecen cuma transferim yapıldı. İnşallah Allah izin verirse güzel haberler alırız
aa çok güzel maşallah bende 3 ay kullandım benim transferim daha belli değil . İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorum umut olursunuz bana . Dikkat edin

Kızlar lucrin iğne kullananlar olarak burda buluşalım istedim tüp bebek aşamasında . Kaç tane kullandınız etkileri nelerdi ? Kistte küçülme oldu mu ?
aldim igneyi fakat kullanmaya baslamadim daha dkh nın 15. Günü sanırım haftaya cuma basliycam. İlk tedavimdede kullanmistim yabancisi degilim. Yumurtlamayi tetikleyen bir hormonu etkisiz birakiyor sagolsun ilk tedavimde kisti kucultmustu gebelikte oldu sonradan kalbi durdu bakalim bu defa kismetimizde ne var ☺☺

Bende lucrin 3,75 kullandım ama 3 kere vuruldum 25 günde birde transfer hazırlığı İçin verildi çikolata kistimden dolayı
[QUOT
aa çok güzel maşallah bende 3 ay kullandım benim transferim daha belli değil . İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorum umut olursunuz bana . Dikkat edin

E="Belemir61, post: 64417449, member: 993744"]
Bana da lucrin dayl flakon verildi ve ben 2.gunumdeyim kanama m oldu günde iki iğne oluyodum yani 3. İğneden sonra adet oldum normal mi şimdi nolacak bilmiyom yarın Dr gidecem
[/QUOTE]

Merhaba arkadaşım bende iki ay adetin ikinci günlerinde bir doz vuruldum rahim dinlendirme sürecinde verdi doktorum transferim oldu ama kimyasal oldu gebelik şimdi tekrar transfer hazırlığındayım hatta yarın vurulcam bugun adet olduğum için transfer öncesi rahim dinlendirmek için yapıldığını biliyorum farklı amaçlar içinde kullanılıyor rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…