Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bir tane mi kullandınız sadeceMerhaba ben kullandım 1 aylık olandan kistim tedaviye başlamadan 3.9 cm’di tüp bebek iğnelerinden sonra 4.3 e çıktı lucrinden sonra 3.6 cm ile transfer oldum
Evet ben 1 doz oldum sizin 3 dozsa daha da küçülür inşallah kaç cmdi kist? Ben pazartesi transfer oldum gün sayıyorum artık :)Siz bir tane mi kullandınız sadeceşimdi ne durumdasınınız ne kadar zaman geçti transferinizin üzerinden ben 2. Vuruldum 3. Sonrası transfer olucam inşallah
4 canım benimEvet ben 1 doz oldum sizin 3 dozsa daha da küçülür inşallah kaç cmdi kist? Ben pazartesi transfer oldum gün sayıyorum artık :)
Ah canım arkadaşım benimÖnlere düşsün diye yazıyorum arkadaşım![]()
Aynı sayılırız ama senin 3 aylıksa daha da küçülür canım olur yazarım tabi senin de az kalmış inşallah bebeklerimize kavuşuruz en kısa zamanda4 canım benimay hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle
sonucu bekliyorum senden
![]()
Amin amin inşallahAynı sayılırız ama senin 3 aylıksa daha da küçülür canım olur yazarım tabi senin de az kalmış inşallah bebeklerimize kavuşuruz en kısa zamanda![]()
2 embriyo konulduAmin amin inşallahnasılsın peki kaç embriyo konuldu birde nerde yaptırdınız ben izmir irenbede tedavi oluyorum
![]()
Benim belli değil hala transferim2 embriyo konulduikisi de 5.gün embriyosu canım İstanbul’dayım ben de acıbadem maslakta tedavi görüyorum yani şuanlık hiçbir belirti yada rahatsızlığım yok ama dikkat ediyorum :) senin ne zaman ortalama transferin?
Canım bende çikolata kisti var ondan kullanıyorum ama diğerini bilmiyorum hiçArkadaslar lucrin ne icin kullaniliyo..yumurta rezerv azligindada kullaniliyomu acaba...
Tesekur ediyorum canimm..cok duyuyorumda bu lucrini merak etmistim..Canım bende çikolata kisti var ondan kullanıyorum ama diğerini bilmiyorum hiç
Ben lucrin daily 5mg kullanıyorum siz hangisini kullanıyorsunuzAh kullanan birinin birkaç sözüne çok ihtiyacım var