- 3 Mayıs 2015
- 18
- 0
- 36
- Konu Sahibi rengarenk06
Ben 27 yaşında bekar biriyim. Yeni biriyle görüştüm ve sanki olumlu gibi. Ama tek sıkıntı sigara içtigimi bilmiyor ben söyleme taraftarıyım ama annem ve kuzenim söylersen bu iş olmaz diyorlar. bana da bu hiç dürüst gelmio ama bu iş olsunda istiyorum birtaraftan çünkü o kişiden azda olsa etkilendim. Annemin düşüncesi şimdiye kadar karşına çıkanları oyu buyu die hayır dedin bu cocukda aradığın her kriter var. Zaten bu zehri ne zamana kadar içeceksin. Bu vesileyle bırak diyor ve bana onun bu ssöylemi çok mantıklı geliyor. Ama ben şimdiye kadar hiç denemedim bırakmayı ve hiçe bırakmak istemedim. Şimdi bu heyecanla bırakırım gibi gelior ama daha sonra ya tekrar içmek istersem karşımdaki insan demeyecek mi nie baştan söylemedin offff kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum ben biraz doğrucu davudum neyse onu söylemek istiyorum ama bu işte sırf bu yüzden engel olmasın istiyorum. Yaşanmışlıklar her zaman önemlidir akıl verirmisin ne yapayım evlilikte böyle şeyler çok mu önemli? Yoksa ara ara ilerde gizli saklı içsem birşey olur mu? Ne yapmalıyım