Lütfen akıl verin bana

busena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
13
5
26
kızlar bu benim buraya ilk yazışım ben tatil için istanbuldan başka şehire geldim evde kullanmak için gözlük almam gerekiyodu normalde lens takıyorum işte optikçiye girdim bir çocuk vardı geldi hemen raporumu verdim sonra bir bayan benden büyük bana çerceve falan gösterdi sonra benim gözlügüm yapıldı çocuk gözlügümü bi kaç kere yere düşürdü sorun degil falan dedim bana yardımcı olan bayan baya dibime girip yüzüme baktı ben giderken herneyse bu çocuk adımı almış bana sosyal hesapdan mesaj attı tanısmak için falan farklı şehirlerde olmamıza ragmen takmıyor ve ben sana aşık oldum falan o kadar ciddiki bende olmicak bi şey için direk red ettim iite ortak arkadaşımıza aglarken sesli notlar falan yazmış lütfen bir kere bulusalım diye bende 10 dakikalıgına olur dedim bulustuk ve o kadar iyi davrandıki işte bileklik verdi asla asla çıkarma bu benden bir parça falan dedi ve sürekli bana aşık oldugunu söyledi çocugu tersleyemiyorum ayrıca üzülüyorumda ailesi tarafından terk edilmiş çok zor durumda biri napmam gerek akıl verin:KK43:

ben bir şey hissetmiyorum,iş ahlaki olarak evet haklısın ama oda dediki ilk defa böyle bir şey yaptım kaç senedir çalısıyorum dedi. O kadar ciddiki evlenelim desem yarın evlenicek ve bir günde böyle olması

ortak arkadaşımıza aglarken sesli notlar falan yazmış

Cok itici yaa bu cocuk. Birsey hissetmiyorsan bosverin gitsin niye daha iki gunluk tanıdığınız ve sacma hareketler yapmış birine karsi kendinizi sorumlu hissediyorsunuz şimdiden anlamadım

Yani ya denildiği gibi iş ahlakı yok, musallat olacak ya da çok güzel bir tanışma hikayesi olacak. İncele bence hesapları, sana aykırı bir tip değilse ve gördüğün zaman itici bir enerji hissetmediysen konuşmaktan zarar gelmez. O kadar düşürmeye gözlük de sağlamdır inşallah. Bir de sakarmış. :)

Yani ya denildiği gibi iş ahlakı yok, musallat olacak ya da çok güzel bir tanışma hikayesi olacak. İncele bence hesapları, sana aykırı bir tip değilse ve gördüğün zaman itici bir enerji hissetmediysen konuşmaktan zarar gelmez. O kadar düşürmeye gözlük de sağlamdır inşallah. Bir de sakarmış. :)
hahahaha evet gözlük saglam bende ciddi oldugunu düşündügüm için ve kötü bi enerji hissetmedim o yüzden arada kaldım

iliski icin kendimi hazir hissetmiyorum, yasim daha kücük de iylikle

bir de benden abla nasihati; ilk günden böyle abartili duygulara kapilan, asik olan erkeklere dikkat et, genelde sonu hic iyi olmuyor

hahahaha evet gözlük saglam bende ciddi oldugunu düşündügüm için ve kötü bi enerji hissetmedim o yüzden arada kaldım

Ben özür dileyerek fikrimi değiştiriyorum. Ortak arkadaşımıza ağlarken sesli mesaj göndermiş kısmını görmemiştim. Sana nacizane bir abla/arkadaş tavsiyesi. Ağlak erkek 19unda da 49unda da çekilmez. Ama dersen ki ben zaten burda yaşamıyorum, altı üstü ufak bir yaz aşkı o zaman annesine ailesine kadar düşünüp kafana takma. Baktın acındırıyor kendini oralı bile olma.

sadece üzmek istemiyorum bende bilmiyorum :KK43:

Tamam cocugu tanımıyorum ama ortak arkadaşlara ağlayan notlar falan bu cocuk pek hoşuma gitmedi bence iyi rol yapan biri. Bosver gerçekten daha karsina kimler neler cikacak. Boyle tuhaf hareketler yapan biri için zamanını harcama. İşini biliyor gibi görünüyor elde etmek için yaptıklarına bak. Sanki sonunda üzülen sen olacakmissin gibi görünüyor buradan. Ya da bu ergen hareketi cok itici geldi bana ondan böyle düşündurdu bilemiyorum ama normal biri boyle sacma hareketler yapmamalı. 19unda birazcik daha olgun olmaliydi en azindan. Seni uzmesin de.

X