kızlar bu benim buraya ilk yazışım ben tatil için istanbuldan başka şehire geldim evde kullanmak için gözlük almam gerekiyodu normalde lens takıyorum işte optikçiye girdim bir çocuk vardı geldi hemen raporumu verdim sonra bir bayan benden büyük bana çerceve falan gösterdi sonra benim gözlügüm yapıldı çocuk gözlügümü bi kaç kere yere düşürdü sorun degil falan dedim bana yardımcı olan bayan baya dibime girip yüzüme baktı ben giderken herneyse bu çocuk adımı almış bana sosyal hesapdan mesaj attı tanısmak için falan farklı şehirlerde olmamıza ragmen takmıyor ve ben sana aşık oldum falan o kadar ciddiki bende olmicak bi şey için direk red ettim iite ortak arkadaşımıza aglarken sesli notlar falan yazmış lütfen bir kere bulusalım diye bende 10 dakikalıgına olur dedim bulustuk ve o kadar iyi davrandıki işte bileklik verdi asla asla çıkarma bu benden bir parça falan dedi ve sürekli bana aşık oldugunu söyledi çocugu tersleyemiyorum ayrıca üzülüyorumda ailesi tarafından terk edilmiş çok zor durumda biri napmam gerek akıl verin