Lütfen akıl verin

• Konu Sahibi Konu Sahibi clber
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

clber

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2023
84
10
18
31
Transfer dahil 7 gün bugün. Evde erken gebelik testi yaptım atıcam buraya. 5 gün embriyosu ve çift embriyo konuldunuldu

Ben 6. Gün yapmıştım çift embriyo çıkmamıştı 8 günü kanda çıktı strese sokma kendini

Ben çizgi göremedim ama inşallah pozitiftir

Transfer +8 de sabah karşı 4te erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı. Sabah 9 da kan verdim 35 ile pozitifi öğrendim. İdrar testlerine güvenmeyin lütfen kan verin

Belirti olmayabilir. 6. Güne kadar tutunmada olabilir test gününüzü bekleyın

Transfer +8 de sabah karşı 4te erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı. Sabah 9 da kan verdim 35 ile pozitifi öğrendim. İdrar testlerine güvenmeyin lütfen kan verin
Transfeein 8 günümü betan 35 çıktı

Beta baktırdım ve sonuç <0.0 çıktı. Transfer dahil 7 gün ve çift embriyo 5 gün.

Beta baktırdım ve sonuç <0.0 çıktı. Transfer dahil 7 gün ve çift embriyo 5 gün.
Erken vermişsin umudunu kaybetme test gününe kadar ilaçlarına devam et ve test günü ver mutlaka daha yeni tutunuyor olabilir benim t+6 da tutundu kanamam o gün oldu

Transfer dahil 7 gün benimde aynı nerdeyse ama sıfır çıktı kan

Erken vermişsin umudunu kaybetme test gününe kadar ilaçlarına devam et ve test günü ver mutlaka daha yeni tutunuyor olabilir benim t+6 da tutundu kanamam o gün oldu
Senin birde 35 çıkmış 2 gün önce verseydin 10 falandı belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…