• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakarmısınız bu nedir arkadaşlar!!!

esmereee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2025
16
3
1
29
Merhabalar eşim bu sabh bir fotoğraf attı ayakkabısının içini bende ne olduğunu sordum bilmiyorum dedi diğer ayakkabımda da vardı bir kaç gün önce dedi bende ne yaptın dedim silkeledim dedi ben göremedim ne olduğunu ne olabilir ki bu ben tuza benzettim kaya tüzünataç acaba birimi birşey yaptı başına gelen varmı yada başka ne olabilir

Eklentiler

• 1000050310.webp
    1000050310.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 101
Merhabalar eşim bu sabh bir fotoğraf attı ayakkabısının içini bende ne olduğunu sordum bilmiyorum dedi diğer ayakkabımda da vardı bir kaç gün önce dedi bende ne yaptın dedim silkeledim dedi ben göremedim ne olduğunu ne olabilir ki bu ben tuza benzettim kaya tüzünataç acaba birimi birşey yaptı başına gelen varmı yada başka ne olabilir
Yürürken falan girmiştir minik taşlara benziyorlar, evin içindeki ayakkabıya kim ne yapacak ki?

Ya onuda düşündüm ama dedıkı diğer ayakkanıda da vardı dedi benim eşim de sürekli arabayla geziyor iş gereği öyle taşlı tuşlu yollarda da gezmiyor zincir marketin sorumlusu bende anlamadım dökmüş bir kaç kez sabah giyince yine batmış ayağına 2 3 kez yaşamış bu olayı taş olmadı için aynı yoldan sürekli geçmesi lazım oda yok valla anlamadım aklıma eskiden ahakkabıya tuz atarlardı o geldi bilemedim amaç ne

Kedi kumuna da benziyor. evde kediniz varsa çorabıyla basmış ayakkabısının içine taşımış olabilir.

Ayakabının içindeki pedi kaldırın ayakabının içini temizleyin.Pedin de zaten kenarları ezilmiş vesileyle düzeltmiş olursunuz ayaklarını ağrıtır o şekilde.

Birinin bişey yaptığını falan mı dusunuyorsunuz?
Malesef evet ama konduramıyorum yani eşim ne alaka diyorum binada sevmeyen beni sevmez diyorum mesela birde başka ayakkabıda da olmuş anneme babama söyledim şep de olabilir dediler takip et dediler onlarda şüphelendi ama ben hala çözemedim şimdi gidip giydiği ayakkabılarını kontrol edecem

Kaya tuzunu andırıyor

Ayakkabının içine yürürken yolda taş girmiş nasıl büyüye bağladınız ki? Tuz falan değil tuz olsa şeffaf olur. Bildiğin çakıl taşı

Ayakabınun pedini çıkarıp temizleyin ya ne büyüsü jdjd
Dün eşim geldiğinde acaba dedim altımı dökülüyor dedim ama hiç birşey yoktu döküntü olarak dün yine vardı dedi valla bende anlamadım kızdım eşime madem var tuhaf birşey neden döküyorsun bakmsmız lazım dedim ya ben günahını almak istemiyorum kimsenin çapraz komşu var değil bir kadın sürekli kapı dinliyor A desen sesin çıkıyor zaten binada oda çok seviyor milleti dinlemeyi eşim ve diğer komşularda yakalamış kaç defa kapı dinlediğini ve falcılara filan çok gidiyor geçen hafta kapımı çaldı açmadım aradı bakmadım müsait değildim 1 haftadır kayıp oldu evden adımını atmıyor kapısını bilerek çaldım açmadı eşim diyorki sabah işe giderken kapının aradımdan bakıyor sürekli dıo evet o huyuda var kadının değişik bir şey birde neden yapdın ki dedim annem yaşında lü geldi aklıma bir ara çok kavga ediyorduk eşimle bu duyuyordu üzülüyorum diyor sürekli acaba tuzu o yüzden mi koyuyor ama tuz olduğunuda bilmiyorum tam olarak

Back
X