Lutfen bakarmisiniz

Sevg06

Günaydın Gittim Ben
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2020
251
728
18
37
Kızlar hormon tahlili verdim fsh 19 lh 12 çıktı yumurta rezervim düşükmüş sonra Amh hormonu verdim oda 0,982 çıktı.Doktor tüp bebek yada aşılama yapmamız lazim dedi acaba bu değerlerde olup gebe kalan varmı yada nasıl bi süreçten geçtiniz tüp bebek aşaması nasıl oluyor suan moralmen bitik durumdayim lutfen yardimci olur musunuz

Merhaba fsh yuksek cikmis amhta dusuk.Benim daha dusuktu amh 0.38di.ustelik ölçümün üzerinden yaklasik 1.5 yil gecti amh dahada düştü.
Ama Rabbim nasip ettiyse oluyor.Cok daha dusuk amhla gebe kalanlari duydum hersey nasip. Tabi amh riskli bir deger her ay düşüyor.O yuzden buran önce karar verip tedaviye baslamanizi oneririm

Kızlar hormon tahlili verdim fsh 19 lh 12 çıktı yumurta rezervim düşükmüş sonra Amh hormonu verdim oda 0,982 çıktı.Doktor tüp bebek yada aşılama yapmamız lazim dedi acaba bu değerlerde olup gebe kalan varmı yada nasıl bi süreçten geçtiniz tüp bebek aşaması nasıl oluyor suan moralmen bitik durumdayim lutfen yardimci olur musunuz
Merhaba canım benimde amh 0.862 çıktı ben de moralmen çöktüm 24 yaşındayım😔

Allah yardımcımız olsun ayni degerlerde hamile kalanlar varmis insallah bizede nasip olur takma kafaya stres yapma olacagi varsada sıkıntı stresten hormonlara zarar vermeyelim

Back
X