Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercektenmi ya kan verdim insallah dediginiz gibi hamileyimdirHamilesin canım hayırlı olsun
Bende var mı sizce sabah yaptım ikisini de silik çıktı dün negatif çıkm
Cok silik goruyoruyorm kan verirBende var mı sizce sabah yaptım ikisini de silik çıktı dün negatif çıkmıştı ama?
Ya gercektenmi inşallah kan verdimhayırlı olsunnn var
Benim gecikmeli 18 gün oldu 3. Gün beta pozitifti kanda sonra düşmeye başladı fakat hala olamadım kimyasal olsaydı şimdiye hasta olmam gerekmez miydi sizce de iki gün önce de kan verdim negatif çıktı kafam çok karıştıCok silik goruyoruyorm kan verir
16 ekimde lekeleme seklinde goedum 3 gun surdu ondan beli gormedim kasikta batma hissi var sabahları migde bulantisi goguste hasasiyetBenim gecikmeli 18 gün oldu 3. Gün beta pozitifti kanda sonra düşmeye başladı fakat hala olamadım kimyasal olsaydı şimdiye hasta olmam gerekmez miydi sizce de iki gün önce de kan verdim negatif çıktı kafam çok karıştı
Ne kadar oldu sizin gecikmeli peki ya da regl gecikmesi oldu mu henüz sizde?16 ekimde lekeleme seklinde goedum 3 gun surdu ondan beli gormedim kasikta batma hissi var sabahları migde bulantisi goguste hasasiyet
Gecikmem baya oldu benimde benim adetim cok duzensiz tarlusala 3 gun lekelemeli gordum baskada gormedm zaten istmoselim varNe kadar oldu sizin gecikmeli peki ya da regl gecikmesi oldu mu henüz sizde?
Anladım ilk kez mi kan verdiniz umarım vardır bebişGecikmem baya oldu benimde benim adetim cok duzensiz tarlusala 3 gun lekelemeli gordum baskada gormedm zaten istmoselim var
Bence bir kadın doğuma görünün eğer öyleyseBenim gecikmeli 18 gün oldu 3. Gün beta pozitifti kanda sonra düşmeye başladı fakat hala olamadım kimyasal olsaydı şimdiye hasta olmam gerekmez miydi sizce de iki gün önce de kan verdim negatif çıktı kafam çok karıştı
Anladım ilk kez mi kan verdiniz umarım vardır bebiş
Göründüm ultrasonla bakıldı fakat kese varsa da henüz görmem mümkün değil dedi iki doktor da ve kimyasal olabilir dedi değer yükselip düştüyse ama kanama olmadı aynı durumu yaşayan kimse yok mudur acaba?Bence bir kadın doğuma görünün eğer öyleyse
Maşallah Allah bağışlasın kan sonucunuz çıkınca bize de haber verinEki Görüntüle 3680568 altaki ilk oglumda böyle cikmisti usteki yeni yaptim bu olursa 3cu olcak 2 oglum var
Beta hcg nin sıfırlanıp Kanama olmaması durumunu inan bilmiyorum canım ama gebelik muhtemel kimyasal olmuş anlattığıınıza göreGöründüm ultrasonla bakıldı fakat kese varsa da henüz görmem mümkün değil dedi iki doktor da ve kimyasal olabilir dedi değer yükselip düştüyse ama kanama olmadı aynı durumu yaşayan kimse yok mudur acaba?
Tabiki yazarim buraya cok okudum boyle olup kanda cikmiyan o yuzden bi korktumMaşallah Allah bağışlasın kan sonucunuz çıkınca bize de haber verin
Hayırlısı bende anlayamadım bakacağım artık durum nasıl olacak yükselip düşüp tekrar yükselen olmuş ama benim öyle olur mu bilemiyorumBeta hcg nin sıfırlanıp Kanama olmaması durumunu inan bilmiyorum canım ama gebelik muhtemel kimyasal olmuş anlattığıınıza göre
Korkma her şey nasip umarım her şey gönlünce olur olur da gebe çıkarsan bana da dua et canımTabiki yazarim buraya cok okudum boyle olup kanda cikmiyan o yuzden bi korktum