Lutfen bakin rica ediyorum

Bende var mı sizce sabah yaptım ikisini de silik çıktı dün negatif çıkmıştı ama?

Eklentiler

• photo-output.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 48
Cok silik goruyoruyorm kan verir
Benim gecikmeli 18 gün oldu 3. Gün beta pozitifti kanda sonra düşmeye başladı fakat hala olamadım kimyasal olsaydı şimdiye hasta olmam gerekmez miydi sizce de iki gün önce de kan verdim negatif çıktı kafam çok karıştı

16 ekimde lekeleme seklinde goedum 3 gun surdu ondan beli gormedim kasikta batma hissi var sabahları migde bulantisi goguste hasasiyet

Bence bir kadın doğuma görünün eğer öyleyse

Bence bir kadın doğuma görünün eğer öyleyse
Göründüm ultrasonla bakıldı fakat kese varsa da henüz görmem mümkün değil dedi iki doktor da ve kimyasal olabilir dedi değer yükselip düştüyse ama kanama olmadı aynı durumu yaşayan kimse yok mudur acaba?

Beta hcg nin sıfırlanıp Kanama olmaması durumunu inan bilmiyorum canım ama gebelik muhtemel kimyasal olmuş anlattığıınıza göre

Beta hcg nin sıfırlanıp Kanama olmaması durumunu inan bilmiyorum canım ama gebelik muhtemel kimyasal olmuş anlattığıınıza göre
Hayırlısı bende anlayamadım bakacağım artık durum nasıl olacak yükselip düşüp tekrar yükselen olmuş ama benim öyle olur mu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…