lütfen bana bi careeeee

hayatttt8994

Küçük meleğim..
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
31
18
30
Selam arkadaşlar üç yaşını eylül de dolduracak bir kızım var doğduğu zaman dan beri uyku problemi yaşıyoruz ve su son zaman lar da mesela dün gece uyandi sabah sekiz kadar uyumadi bi türlü düzene sokmadim şu uykusuna bide çok hareketli sürekli soyunur bişeyleri kurcalar hiç durduğu yerde durmuyo hele bu son bir aydır öyle huysuz eziyeti hele beni delirt iyi artık kaldıranıyorum suan bile ua yok sürekli pepe izliyo ve sütü çok iciyo bu yüzden yemek yemiyo ne olur bana yardım eden ne yapmalıyım suan süt ten sanırım cildi isilik gibi dışarı atmış ne yaparsa yapsin sütü azaltacam artık.s.s..s

Televizyon uyutmaz tabii, fişini çekin ve bozulmuş deyin. İzleyecek bir şeyi olmayınca belki daha çabuk uykuya geçer. Sıcaklardan da uyuyamıyor olabilir. Süt konusunda fikrim yok; çocuğum yok. Onu tecrübeli annelere bırakıyorum.

Selam arkadaşlar üç yaşını eylül de dolduracak bir kızım var doğduğu zaman dan beri uyku problemi yaşıyoruz ve su son zaman lar da mesela dün gece uyandi sabah sekiz kadar uyumadi bi türlü düzene sokmadim şu uykusuna bide çok hareketli sürekli soyunur bişeyleri kurcalar hiç durduğu yerde durmuyo hele bu son bir aydır öyle huysuz eziyeti hele beni delirt iyi artık kaldıranıyorum suan bile ua yok sürekli pepe izliyo ve sütü çok iciyo bu yüzden yemek yemiyo ne olur bana yardım eden ne yapmalıyım suan süt ten sanırım cildi isilik gibi dışarı atmış ne yaparsa yapsin sütü azaltacam artık.s.s..s

size cok sevdiğim ve takıp ettıgım 2 oğlum uzerınde de nerde takılsam hep onun programlarından yararlandıhgım bı pedagog ısmı vereyim : ADEM GÜNEŞ...lütfen kendisinin sitesine girip orada ınceleyerek bu sorulkarınızı cevaplandrn..ayrıca burç fm den de radyo programlarına ulaşabılrsnz..çok fayda sağlayacaktır sıze..

Uyku problemi için lavanta kokusunu kullanabilirsiniz, yatağının baş ucuna minik bir lavanta kesesi koymanızı öneririm. Sevgiler

Benim yeğenim de üç yaşında ve yeme konusunda aynı problemi yaşıyordu, meyveleri püre yapıp soğuk sütle karıştırıp vermeye çalıştık. Yoğurdu da seviyor, yemekleri de yoğurtla veriyoruz. Biraz daha ilerleme kaydettik.

CoK tesekkurler önerileriniz için aslında çok aşırı yemek seçen bi cocuk değil ama zorla yiyor uyku problemi deyince de doğuştan sanırım çünkü bebek kendi zorla uyuyan birisiydi eve int bağlattigimiz dan beri böyle oldu

Bizim de uyku sorunumuz var sizin gibi malesef. Zorla uyuyo yarim saat 45 dk sonra uyaniyo gece gunduz hep böyle. Emzirmeyi biraktiktan sonra duzelir dediler hicbirsey degismedi. Yeme problemi de yeni yeni normale dönmeye basladi. Akil vermek isterdim ama kelin ilaci olsa :KK43:

Yok gece sıkıntımız yok uyudumu tamam dir ama uyuyan a kadar sıkıntı şimdi salladı ayağım dq sutü verdim eline yarısını bile içmeden uyudu kaldı inanin bende soktayim haftalar sonra ilk kez uyydu diyebilirim

X