lütfen bana bir akıl verin...

guzelgozlu_dilber

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
1
1
36
öncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..

Vallahi şu anda okudum soktayim:KK57:o_O
Nasıl yani kendi mutlulugunuz icin cocugunuzu ortada birakacaksiniz oylemi vallahi pessss diyorum size.yahu bu cocuk ortadaysa sevgilin istemiyo anan istemiyo babasi istemiyo sa sen niye evleniyon benim cocugum orda burda yeimhanede kalacaksa kuru sogan ekmek yerimde cocugumu vallahi ortada birakmam kusura bakma kendinizi saglama almak icin cocugu ortada birakiyorsunuz hanimefendi:KK57::KK57::KK12:

allah senin gibi annenin layığını mutlaka verir...ikinci kocandan da eziyet görürsün.allahın sopası yok.evlat bu ya evlat.evlenecem diye çocuğu sat bari.ver ben bakarım.valla sokakta kalacağına ver ben bakayım.gözüm gibi de bakarım.çok ağır konuşucam da ataralar burdan diye konuşamıyorum.kendine gel.doğurmasaydın.yazık değil mi.allahından bul inşallah.

Bencıl duygularınız ön planda; daha küçücük olan kızınız için uyumsuz dıyorsunuz küçücük yasında okadar şey atlaşmış kı yavrum,baba istemıyor,anne ıstemıyor ne olacak o çocuğa? Neden dünyaya getırdınız söylermısınız bıze??
:KK9::KK9::KK9:

öncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..
ayrıca eklemeden geçemiyeceğim alkolilk,dayak atan babasına nasıl vicdanınız rahat oluta kızınızı vereceksiniz?sizin evladınızı istemeyen birinin size olan sevgi saygısıda tartışılır diyeceğim ama evladını atmak isteyen birine ne denebilir ki.Allah evladınızın hakkında en hayırlısını versin sizin bu yazdıklarınızı okuyunca zaten isizin yanınızdada o çocuk sevgi içinde büyümüyorki .yavrucağın seçme şansıda yokki düşmüz elinize.

Bence davayla falan uğraşmana gerek yok zaten uyumsuzmuş koy kapının önüne dilencilik falan yapıp yaşar gider(!) Yazıklar olsun sen ve senin gibilere! Aman koca bulamazsın birdaha! Öyle yaratığa seviyorum diyorsun bir de! Sinirlerim tepeme çıktı! Üvey babayla büyümesinmiş! Nasıl büyüdüğü çok umrunda ya hanfendinin!

napim diye düşünmeye başlamışsan evladını gözden çıkarmışsındır. ben olsam asla asla asla evladımdan geçmem, değil sevgilim için anam babam için bile geçemem.. ki evlat sevgisini henüz tatmış değilim. çocuğunuza istenmeyen eşya muamelesi yapmayın. biraz vicdan ya hû!

Allah sizi bildiği gibi yapsin cocugunu istemeyn adamla nasil evlenirsin:KK57::KK20:

Aman kocasız kalma. Kızın nasılsa büyür bi şekil. O da öyle ikinciye üçüncüye evlenerek kendi kendine bulur yolunu. Ama sen kocasız kalırsan nolur sonra allah korusun.

Aman kocasız kalma. Kızın nasılsa büyür bi şekil. O da öyle ikinciye üçüncüye evlenerek kendi kendine bulur yolunu. Ama sen kocasız kalırsan nolur sonra allah korusun.
Bastirin yorumları. Boyle sadece kendilerini dusunen annelerdemi varmış maalesef:KK9::KK9::KK9:

Bence davayla falan uğraşmana gerek yok zaten uyumsuzmuş koy kapının önüne dilencilik falan yapıp yaşar gider(!) Yazıklar olsun sen ve senin gibilere! Aman koca bulamazsın birdaha! Öyle yaratığa seviyorum diyorsun bir de! Sinirlerim tepeme çıktı! Üvey babayla büyümesinmiş! Nasıl büyüdüğü çok umrunda ya hanfendinin!
:KK9::KK9::KK9:Sonuna kadar katiliyorum :KK9:

Hanımefendi kararını vermiş de vicdanını rahatlatmak için konu açmış. Yanlış yerdesin canım. Git evladını yurda bırakıp evlenmiş annelerle konuş onlar rahatlatır seni. Kocalarıyla ne kadar mutlu olduklarını falan dinle

X