- 4 Mart 2015
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi guzelgozlu_dilber
öncelikle merhabalar.uzun yıllardır siteyi takip ediorm ama yenı uye olup konu acıyorum.ikinci evliliğimi yapmak üzereyim.ilk evliliğimi dayak alkol aldatma gibi bütün nedenlerden bitirmek zorunda kaldım.bi kızım var 9 yasında 9 yıldır ben bakıyorum fakat evlenecegım adamın ılk evlılıgı olacagından en azından bı surelıgıne yanımda getırmemı istemedı.3 senedır cıkıoruz aılesını cok zor ıkna ederek bu yola cıktık bırbırımızı asırı cok sevıoruz ama bıraz dar goruslu oldgundan ilk etapta cocumun yanımızda olmasına sanırım ısınamıor.bunla beraber kızımda zaten benımle deıl cok duskun oldugu babasıyla ve babannesıyle yasamak istiyor.ama asıl sorun babasıgil kesınlıkle bakmak istemiorlar gerekırse yurda ver bız ordada goruruz dedıler.napcagımı bılemez durumdayım annem kızıma bakmaya gonullu ama oda ıkıncı evlılıgınde bıde kızım pek uyumlu bı cocuk deıl ya annesınde ya babasında kalabılck bı cocuk.ananesının yanında buyudu hep onun ekmegını yedı ama hep öbur tarafa düşkün oldu.kızlar cocuum kız oldugu ıcın yanı tabı kı evlencegım adama guvenıorm ama rahat etsın ben buyudum o uvey babanın yanında buyumesın ıstıorum.off napmalıyım velayetı bende acaba reddı velayet davasımı acsam.yanı sokaga atcak hallerı yokya demı mutlaka bakarlarmı..bı akıl verın nolur..