Lütfen bana bir akıl verin

shelala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
55
7
30
Hepinize merhaba öncelikle direk konuma giriyorum,
Şuan üniverste 2.sınıfa gidiyorum 6 yıldır bir ilişkim var yani anlıcagınız baya erken bi yaşta başladım.Bu arada erkek arkadaşımla aynı yaştayız ilk çıkmaya başladığımız zamanlar bana çok iyi davranıyodu bir dediğimi iki etmezdi tabi o zamanda yeni ergenlige girdiğim için hep ilgi bekliyordum. sonra ben yavaş yavaş aşık olmuşum ama farkında bile değilim. Erkek arkadaşım sonra değişti beni çok kısıtlar oldu, dışarı çıkarmıyor,arkadaşlarımla konuşturmuyor,akrabalarıma bile gidemiyorum yani hayatıma egemen oldu ben tepki gösterdikçe o daha beter oldu kendi heryere gidiyor ben evde oturuyorum benı hiç düşünmüyo çok kere ayrıldım ama yapamadım yine barıştık lutfen bana akıl verin şimdiden teşekkürler :)))

O izin vermeden dışarı çıktığınızda ne oluyor? Mesela ayaklarınız tuz buz mu oluyor? Yer mi sarsılıyor? Kelepçeniz alarm mı veriyor? Yap-a-mıyorum demişsiniz de o yüzden soruyorum. Engel ne?

O izin vermeden dışarı çıktığınızda ne oluyor? Mesela ayaklarınız tuz buz mu oluyor? Yer mi sarsılıyor? Kelepçeniz alarm mı veriyor? Yap-a-mıyorum demişsiniz de o yüzden soruyorum. Engel ne?
Dinlemeyip çıktığımda ayrılıyoruz

Ayril ve kurtul 3-5 ay sonra unutursun gecer gencligine yazik ne o oyle daha kocan degil hayatina egemen yapma bunu kendine

Eminim annen baban bu kadar karışsa isyan ederdin.
Seni akrabalarından bile kısıtlayan biriyle tekrar barışmışsın hayırlısı olsun.

Cnm sevgilikte bu kısıtlama Bile tatlı gelir bide bu adamla evlendini düşün annene bile yollamaz biyere kadar sabredersin eğer sevgilin de sıvı yağ gibi bağrarak seni susturuyosa o evde oturur içine atar kafamı yersin oda oo nerde sabah orda akşam gezer ileriyi düşün ne oluyo sanki milletin Allâh başalara vermesin evlatlatını kaybediyoda o ilk acı zamanla kalmıyo sen elin adamı içinmi yapamıcan kendine değer ver ya seni böyle kabul etsin yada yol ver sende gitme peşinden anan değil baban değil onlar izin vermese dışarı çıkmanı adı zorba anne gerici oluyo

Cnm sevgilikte bu kısıtlama Bile tatlı gelir bide bu adamla evlendini düşün annene bile yollamaz biyere kadar sabredersin eğer sevgilin de sıvı yağ gibi bağrarak seni susturuyosa o evde oturur içine atar kafamı yersin oda oo nerde sabah orda akşam gezer ileriyi düşün ne oluyo sanki milletin Allâh başalara vermesin evlatlatını kaybediyoda o ilk acı zamanla kalmıyo sen elin adamı içinmi yapamıcan kendine değer ver ya seni böyle kabul etsin yada yol ver sende gitme peşinden anan değil baban değil onlar izin vermese dışarı çıkmanı adı zorba anne gerici oluyo
Çok haklısınız başta çok hoşuma gidiyodu kıskanması falan ama artık bu kıskanmayı geçti hastalık derecesine geldi. Dediğin gibi insanlar kaç yıllık eşlerinden ayrılıyo veya çocuklarını kaybedip zamanla alışıyo bende en fazla 1 ay ağlarım sonra alışıp hayatıma devam ederim

Sen sıkıntılı stresli bi hayata davetiye cıkartıyorsun onunla birlikte olarak yazık gunah sana ya bırak sunu daha iyisini bulursun emin ol o ne oyle akraba es dost gorusturmemek ztn belkide bilerek yapıyordur bezer gıdersın die baska sebep bulamadım kendıne yazık ettirme

Çok haklısınız başta çok hoşuma gidiyodu kıskanması falan ama artık bu kıskanmayı geçti hastalık derecesine geldi. Dediğin gibi insanlar kaç yıllık eşlerinden ayrılıyo veya çocuklarını kaybedip zamanla alışıyo bende en fazla 1 ay ağlarım sonra alışıp hayatıma devam ederim
Cnm ağlama güzel gözlerine yazık inanki hiçbir insan oğluna değmez yaşadıkça göreceksin gün gelir kardeşin bile nankör davranır üzüleceksin ama kendini oyalıcak işler bul muzik dinleme yada hareketli dinle kendini asla Kendinle başbaşa bırakma bı bıtaktınmı bi msj atsam bi faceden baksam Die başlar sonra kendini yanında bulur sonra yine inandım güvendim Die çırpınırsın

Aman ergenlik aşkı en fazla bir ay sonra unutulur.
Hem unide daha iyilerini bulursun ayril gitsin.
Cekilir dert degil.

Arkadaşım seni bağlayan bir şey var mı?Sen meraklı mısın köle olmaya.Eğer meraklıysan buyur devam et.He yok ben artık yapamam diyorsan sevgi mevgi boşver ayrıl.
Hem o seni sevmiyor,bu derece kısıtlayan birisinde sadece takıntı vardır. Başka bir şey yoktur.

kısıtlıyor ne demek yaa....
ayrıldıktan sonra barışmanızın tek şartı olarak sana karışmaması gerektiğini söyle..yoksa barışmam de..

Şimdiki kızlarımız kendini kısıtlayan,hayatlarına müdahale eden,kişiliğine bağımsızlığına hakaret eden,dediğini yapmazsa ayrılmakla tehdit eden bulunmaz hint kumaşlarına ne kadar meraklı. Bunları ailesi yapsa asi olup evden kaçarlar ama sevdicekleri yapınca susup pusup sinerler,boyun eğerler. Sen kendine bunu mu reva görüyorsun konu sahibi?

X