- 13 Ağustos 2015
- 13
- 1
- 30
Ben yeni uyeyim. O kadar çok takip ettimki sayfanizi üye olmadan önce ama şimdi cesaret edebildim. Benim bir yıllık bir iliskim var. İyisiyle kotusuyle devam ediyordu. Ben çok alinganim ilk beş aydan sonra iliskimiz ciddi olmaya başladı sorunlar çıktı defalarca bitirme noktasına geldik. Ama her seferinde o bi şekilde bu yoldan dondurdu bizi sürekli pesimden geldi. Ama su son iki aydır herşey o kadar degistiki. Bir kere şiddet gordum. Bana gore şiddet iki tokat olsada. Ve defalarca psikolojik şiddet gordum ve karar verdim hayallerimde bambaşka biri var sevgilim beni çok korkutuyor artık. İse girdiğinden beri çok değişti aynı universiteydik onunki btti çalışmaya başladı. Birbirimizi cok seviyorduk herşey mükemmeldi şimdi tuzla buz oldu soğumaya başladım onun beni sevdiğini biliyorum hatta eminim ama bambaşka biri oldu tanıyıp sevdiğim adam değil. Sordum sikintilarim var ondan boyleyim geçecek dedi ama çok mutsuzum çok yiprandim kaldiramiyorum sözlü saldırıları ne yapmam lazım bilmiyorum ki