Lütfen bana bir yol gösterin..

Fatmais

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
13
1
30
Ben yeni uyeyim. O kadar çok takip ettimki sayfanizi üye olmadan önce ama şimdi cesaret edebildim. Benim bir yıllık bir iliskim var. İyisiyle kotusuyle devam ediyordu. Ben çok alinganim ilk beş aydan sonra iliskimiz ciddi olmaya başladı sorunlar çıktı defalarca bitirme noktasına geldik. Ama her seferinde o bi şekilde bu yoldan dondurdu bizi sürekli pesimden geldi. Ama su son iki aydır herşey o kadar degistiki. Bir kere şiddet gordum. Bana gore şiddet iki tokat olsada. Ve defalarca psikolojik şiddet gordum ve karar verdim hayallerimde bambaşka biri var sevgilim beni çok korkutuyor artık. İse girdiğinden beri çok değişti aynı universiteydik onunki btti çalışmaya başladı. Birbirimizi cok seviyorduk herşey mükemmeldi şimdi tuzla buz oldu soğumaya başladım onun beni sevdiğini biliyorum hatta eminim ama bambaşka biri oldu tanıyıp sevdiğim adam değil. Sordum sikintilarim var ondan boyleyim geçecek dedi ama çok mutsuzum çok yiprandim kaldiramiyorum sözlü saldırıları ne yapmam lazım bilmiyorum ki

gececek mi?
zamanla dayak aliskanligi mi gececekmis? sen canini seviyorsan gorusme bu herifle, tokat ne demek ya?
bir insan bir baska insana nasil tokat atabilir?

Sizi geleceğe hazırlamaya başlamış.
Burda insanlar evliliklerini bitiriyor bu yüzden siz hala ne yapacağımı bilmiyorum yazmışsınız.
Arkanıza bakmadan kaçın daha ne yapmasını bekliyorsunuz size!

Şu durum da kim sana bu ilişkiye devam et diyebilir ki..

Belli ki mutsuzsun..mutsuz ediliyorsun..

Haklisinz artık bir dur demem lazım o kadar canım yanıyor ki tanıdığım insan bu değil bi canavara donustu karışımdaki kişi kufur psikolojik şiddet sürekli hat sayfada üstelik çok afedersiniz ama okuyan bir bireym kendi ayaklarim üzerinde durabiliryorum ama bu noktaya nasıl geldik bilmiyorum

sen o vurunca diğer yanağını çevir en iyisi.
geçmeyecek! daha beter olacak. haberlere çıkmazsın inşallah.

Cevabınız çok manidar belki kız kardeşimiz belki çocuğunuz yasinizdsyim cevap yazarken iki kere dusunun sadece kisnamayin peygamber efendimiz kınadığını başınıza gelmeden olmezsonis der
kınamıyoruz lütfen yanlış anlamayın bu doğru değil insan sevdiğine vurur mu ya

Sizi geleceğe hazırlamaya başlamış.
Burda insanlar evliliklerini bitiriyor bu yüzden siz hala ne yapacağımı bilmiyorum yazmışsınız.
Arkanıza bakmadan kaçın daha ne yapmasını bekliyorsunuz size!
Tam olarak bu beni korkutuyor onunla bisey düşünemiyorum artık bu konuğu açmanın sebebi o kadar bambaşka biriydiki şimdi gerçek o hangisi bilrmiyorum

Bana göre şiddet iki tokat olsa da diyerek yaşadığın şeyi basitleştirmeye calisma ve ayril.ha devam edersen de iki tokatin 3-5 tokat ve 1-2 tekme olmasına hazır ol.

Cevabınız çok manidar belki kız kardeşimiz belki çocuğunuz yasinizdsyim cevap yazarken iki kere dusunun sadece kisnamayin peygamber efendimiz kınadığını başınıza gelmeden olmezsonis der

çok yanlış anlamışsıniz mevzuyu çoğunluk gibi

dayakcıyı darpçıyı başıma gelmesin diye tebrik mi edeyim ?

peygamberimiz ne zaman demiş zulme sessiz kalın ? İşinize geldiği gibi yorumlarsınız tabi

çok yanlış anlamışsıniz mevzuyu çoğunluk gibi

dayakcıyı darpçıyı başıma gelmesin diye tebrik mi edeyim ?

peygamberimiz ne zaman demiş zulme sessiz kalın ? İşinize geldiği gibi yorumlarsınız tabi
Sessiz kalmanizi istemedim asla kimseyi yargılayamam düşüncelerinizi yanlış belirttiğinizi söylüyorum sadece ben biliyorum zaten onun yanlış kişi olduğunu ama korkuyorum

X