• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen banada yardim edin. Aldatiliyorum. Mail sifresini bulmam lazim...

siz bunu kabullenmiş gibisiniz. bir adım atmak istiyorsunuz ama korkuyorsunuz çok normal. tamamen emin olmak istiyorsunuz herhalde. ama eşiniz yüz bulur daha fazla..

Ben olsam madem öyle defol git bu evden derdim herhalde o adama. Göremem yani pisliğin suratını.

H
É vermiyorsa kabul ediyor iste bir nevi. Daha nasil inkar edecek ki. Once suna karar ver,sen bunu hazmedecekmisin yoksa geregini yapacak misin? Gerçegi biliyorsun ama ne yapacagini bilmiyorsun diye anladim ben.Lutfen kendine bunu yapma

Hayir hazmedemem. Oyle olsa hic ustune gotmen ki birakirim gecsin hevesi ama kaldiramam ben boyle yasamayi bu kadar guvensiz yasamayi. Ne yapacagimi biliyorum. Eger dedigi gibi bir iliski degilse ve bu sozde arkadasligi bitirirse zor olur belki ana bosanmaktan vazgecebilirim. Ana iste gercekten bilmiyorum kafam oyle karisik ki...

Hayir konusmadim son noktada konusacagim. Allah bana yasattiklarini misliyle yasatsin sana diyecegim ona. Evet bosanacagim.

Bence esinizle bu durumu önce ciddi bi sekilde konusun. Aile büyüklerine götürün olmadi meseleyi. Bi avukata danisin.

Bu zamana kadar esinizin yazismalarinin icerigini sizden saklayabilmesi garip. Biraz sakin bi yapiya sahipsiniz galiba. Benim gibiler o telefonu parcalamisti mesela. Siz yanimda mesajlasiyorsunuz diyorsunuz.

Edinizde olsa suc gizli edinilen bilgiler. Eger bu diyalog bir iliskiye donustuyse ayrilacagim. Eger hamile olmasam heralde cok daha kolay olurdu. Bir taraftan acele etne biraz zaman gecsin diyorum ama dayanamiyorum ote yandan.
Avukatım, eşler arasında özel hayatın gizliliği ilkesi işlemez diyor yargıtay efenim.

Ben seni hiç anlayamadım konu sahibi...aldatmak senin için ne demek...mesela benim eşim kız ister pas versin ister vermesin birine yazıp kur yapıyorsa bu beni aldatıyor demektir...hiç durmam boşarım...çünkü kız pas verse adam işi yatakodasına kadar götürecek...
Ayrıca üzgünüm ama eşin seni sevmiyor belliki,niye sen üsteliyorsunki

esin sanirim o kizdan hoslaniyor.kiza yardim ayagina yaziliyor
kiz karsilik verirse iliski baslayacakti.kizdan karsilik alamasaydi simdiye kadar yazisma devam etmezdi.sen erken farketmissin daha kiza ilk asilma zamanlarinda .kizin degil de esinin sifresini kirmaya calis
sifre kirma programlari var

O kadar israrla inkar ediyor ki. Kafami karistiran bu iste. Benim takip ettigim donemlerde aralarinda baslayan bir iliski yoktu ama esim kur yapiyordu kiza baya baya yani. Bilmiyorum allahim cildirmak uzereyim. Neden simdi. Neden ben hamileyken. Neyimiz eksikti. Halbuki ne kadar yolundaydi hersey...
offffffffff of kii diyorum vallahi konun beni dağladı geçtii
hamile halinlee!!!!!!
canımyaa bu hayatın hiç ama hiç birşeye değmeyeceğini bill,,
inan ben bunu yaşayarak , hatalarımla öğrendim ..
öğrenecegin şey neye değecek ?
ben daha duymadım açık açık aldatıyorum biri var hayatımda diyenii
inkar edecekk...
öncelikle sakin olll ... ne karar verirsen verr.. önce kendini düşün
sen iyi olursan çoçukların daha da iyi olacakk,,
yaşadıkların çok acı,,, yazdıklarım ne kadar bu acıyı hafifletir amaa
benim söyleyeceğimde bukadarrr

offffffffff of kii diyorum vallahi konun beni dağladı geçtii
hamile halinlee!!!!!!
canımyaa bu hayatın hiç ama hiç birşeye değmeyeceğini bill,,
inan ben bunu yaşayarak , hatalarımla öğrendim ..
öğrenecegin şey neye değecek ?
ben daha duymadım açık açık aldatıyorum biri var hayatımda diyenii
inkar edecekk...
öncelikle sakin olll ... ne karar verirsen verr.. önce kendini düşün
sen iyi olursan çoçukların daha da iyi olacakk,,
yaşadıkların çok acı,,, yazdıklarım ne kadar bu acıyı hafifletir amaa
benim söyleyeceğimde bukadarrr

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Umarim en az hasarla atlatirim bu surece. Evet o hastane odasinda yatarken daha iyi anladim ki ben iyi olursam evlatlarimda iyi olacak ama iste olamiyorum iyi olamiyorum...

esin sanirim o kizdan hoslaniyor.kiza yardim ayagina yaziliyor
kiz karsilik verirse iliski baslayacakti.kizdan karsilik alamasaydi simdiye kadar yazisma devam etmezdi.sen erken farketmissin daha kiza ilk asilma zamanlarinda .kizin degil de esinin sifresini kirmaya calis
sifre kirma programlari var
Evet tamda boyle oldu. Esimin sifresini kirsamda bisey olmaz siliyor cunku yazismalari.

Slm hanimlar,
Oncelikle aciklamaliyim ki bu benim 2inci uyeligim. Yillardir bu foruma uyeyim ve cok guzel dostluklar kazandim. Ama birazdan yazacagim icinde bulundugum durumu yeni uyelikle anlatmak istedim. Tabiki yonetci onayi ile.

10 yildan uzun suredir evliyim. Ilkokula giden bir cocugum var. Ikinci cocuguma hamileyim. Meger ne kadar normal bir hayatim varmis benim bur kac oncesine kadar. Gercektende duzgun bir evliligim vardi. Ama 10 larca yil bile yetmiyormus insanin kocasini tanimasina....

Bir kac ay evvel esimin hayatinda bir kiz oldugunu ogrendim. Yazismalarini okudum. Hep inkar etti halada oyle ana gercek oyle degil. Uc defa sans verdim ona ne olur yapma bitirme bu evliligi diye ama olmadi. Devam etti hala ediyor. Ama hala da inkar ediyor. Suan bile o kizla yazisiyor ben size yaziyorum. Zaten konusmuyoruz son gunlrrde kaldiramiyorum artik.

Uzun sure takip ettim yazismalarini. Ama simdi olmuyor sifrelrr degisti. Telefon kilitlendi vs.

Artik son noktayim ayrilacagim ama iste yinede son hamleyi yapmak istiyorum. Yazismalarini gormek aldigim kararin dogruluguna kanaat getirmek istiyorum. Bunun tek yolu kizin mail sifresini ogrenmek. Sonra zaren arayip kizlada konusup geri vericem sifrelerini.

Ne olur yardim edecek birileri ciksin bana da...

Bu durum once sadece ruhen zarar veriyordu simdi fiziksel olarakda zarar veriyor.

Telefondan yazdim. Aglayarak yazdim. Karisik olabilir lutfrn kusura bakmayin.

sizi iyice üzmek istemiyorum ve biliyorum böyle konular başa gelmeden tam olarak anlaşılamıyor, yaşamadan yazmak kolay...
yine de fikrimi yazmak istedim
bence evlilikleri bitirmek için illa da aldatılmış olmak gerekmiyor
eşinizin başkasına asılmış olması yeter bence
siz de bundan eminsiniz
diğer mesajlarınızda ciddi ciddi asılmış diyorsunuz
şu anda ilişkileri olsa ne olacak olmasa ne olacak
yarın da başka bir kız çıkacak eşinizi cezbeden

eğer maddiyat gibi bir takım sebeplerden ayrılmayı göze alamıyorsanız olayı hiç kaşımayın
yok ayrılabilirim, böyle bir gücüm var diyorsanız da yazışmaları okuyup kendinizi bir daha kanatmayın
dediğim gibi, asılmış olması, niyetine girmiş olması yeter

Slm hanimlar,
Oncelikle aciklamaliyim ki bu benim 2inci uyeligim. Yillardir bu foruma uyeyim ve cok guzel dostluklar kazandim. Ama birazdan yazacagim icinde bulundugum durumu yeni uyelikle anlatmak istedim. Tabiki yonetci onayi ile.

10 yildan uzun suredir evliyim. Ilkokula giden bir cocugum var. Ikinci cocuguma hamileyim. Meger ne kadar normal bir hayatim varmis benim bur kac oncesine kadar. Gercektende duzgun bir evliligim vardi. Ama 10 larca yil bile yetmiyormus insanin kocasini tanimasina....

Bir kac ay evvel esimin hayatinda bir kiz oldugunu ogrendim. Yazismalarini okudum. Hep inkar etti halada oyle ana gercek oyle degil. Uc defa sans verdim ona ne olur yapma bitirme bu evliligi diye ama olmadi. Devam etti hala ediyor. Ama hala da inkar ediyor. Suan bile o kizla yazisiyor ben size yaziyorum. Zaten konusmuyoruz son gunlrrde kaldiramiyorum artik.

Uzun sure takip ettim yazismalarini. Ama simdi olmuyor sifrelrr degisti. Telefon kilitlendi vs.

Artik son noktayim ayrilacagim ama iste yinede son hamleyi yapmak istiyorum. Yazismalarini gormek aldigim kararin dogruluguna kanaat getirmek istiyorum. Bunun tek yolu kizin mail sifresini ogrenmek. Sonra zaren arayip kizlada konusup geri vericem sifrelerini.

Ne olur yardim edecek birileri ciksin bana da...

Bu durum once sadece ruhen zarar veriyordu simdi fiziksel olarakda zarar veriyor.

Telefondan yazdim. Aglayarak yazdim. Karisik olabilir lutfrn kusura bakmayin.
Can'ım Rabbim yardımcın olsun,bol dua et hayırlısı neyse o olsun, hamilesin üzme kendini sen iyi olacaksın ki bebeğinde iyi olsun...

sizi iyice üzmek istemiyorum ve biliyorum böyle konular başa gelmeden tam olarak anlaşılamıyor, yaşamadan yazmak kolay...
yine de fikrimi yazmak istedim
bence evlilikleri bitirmek için illa da aldatılmış olmak gerekmiyor
eşinizin başkasına asılmış olması yeter bence
siz de bundan eminsiniz
diğer mesajlarınızda ciddi ciddi asılmış diyorsunuz
şu anda ilişkileri olsa ne olacak olmasa ne olacak
yarın da başka bir kız çıkacak eşinizi cezbeden

eğer maddiyat gibi bir takım sebeplerden ayrılmayı göze alamıyorsanız olayı hiç kaşımayın
yok ayrılabilirim, böyle bir gücüm var diyorsanız da yazışmaları okuyup kendinizi bir daha kanatmayın
dediğim gibi, asılmış olması, niyetine girmiş olması yeter

Bunu yapmak istememim tek nedeni cocuklarim. Boyle yasamaktansa kit kanaat geconerek yasamayi tercih ederim bunuda yapsbilirim.

Back
X