lutfen bi bakarmisinizz

NeqatiF

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
384
27
31
Mrb arkadaslar ben ozel hastaneye kadin doguma gitmek istiyorum fiyatlari hakkinda bilgisi olan var mi ayricada bilgisayara kayda geciyolarmi

kayıta tabiki geçiyor..değişir fiyatlar 50 liradan başlar muayene..

Gizli mi gideceksiniz? Kayda geçiyorlar mı derken ne demek istediniz?

65 tl civarında evet kayıda geçer daha dr görünmeden kayıt yapılır..ne oldu ki ???

fiyat hastanesine göre değişir. en az 50 tl yi gözden çıkar. tabi o da sgk anlaşmalıysa... kayda da geçer...

Ozel hastaneden hastaneye degisir. 30a da var 300e de var 1000e de var yani.
Kayda gecer ama kimseye o bilgileri vermezler. Sadece eger sigortaniz babanizin ustuneyse kesinti falan olur. Onu da anlar diye dusunuyorum..

il neresi şehirden şehire ilçeden ilçeye bile değişir
neden gizli tutuyorsunuz?

Fiyat pahalıysa tıp merkezleriyle de görüşebilirsiniz onlar muayene de falan daha cuzii rakamlar veriyor. Kayıtlara elbette geçer

Eczanede falan bile anlasilabiliyor kayda geçiyor tabiiki 30 40 lira muayene ücreti bile olsa kan testi gerekliyse ultrason falan derken en uygun yerde bile 50 lirayı gözden cikar

Anladim tesekkurler yorumlariniz icin bi suphem varda devlet hastanesine gittik yasak bakmamiz dedi ozel klinige git dedi ozel klinik dedigi normal doktorun ozel muayenesi oluyo demi

özel hastaneler kayda geçer, kayıtlı olmasını istemiyorsanız bir doktorun özel muaynehanesine gidip isminizi paylaşmadan sgk sız muayene olmalısınız. kimlik bile sormuyorlar öyle durumlarda.

Kayda geçiyorlar gebeliğin oradan takip ediyorlar sskliya 40 TL bizim burada bir özel hastane muayene ücreti. Ama devlet hastanesinde iyi doktorlar var araştır derim.

sıkıntıyı doğru anlamışsam büyük olasılıkla özel hastanede de bakmazlar. muayenehaneye gitmeniz gerekir. o da epey tuzluya gelir, çünkü istediğiniz şey hukuken suç.

anlamadığım nokta şu, halihazırda devlet hastanesine gitmiş ve geri çevrilmişsiniz. özelin kayıt altına alıp almadığını neden merak ediyorsunuz? devlet hastanesinde geri çevrilmeden önce kaydınız yapılmadı mı?

X