Lütfen bilen biri yardım etsin

Gokkusagisavascisi

❤️🧡💛💚💙💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
22
9
Kızlar ben en skn haziran 21 de adet oldum ve sadece 1 gün sürdü yani haziran 22 den beridir adrt görmüyorum sizce Hamile kalmış mıyımdır?? Temmuz 18-19 da test yaptım ama negatifti lütfen yardım edin

Bilmemizin mümkün olamayacağı birşeyi neden bize soruyorsun, hemen gidip hastanede, sağlık ocağında falan test yaptırsana..

testte negatif çıkmış, yani kan testi falan yaptır istersen, belki de adet düzensizliği de olabilir ama kan testi yaptırman mantıklı olur

Benim hiç adetim gecikmezdi ilk kez oluyo kan vermekten be iğneden çok korkuyrm yoksa kesin giderdim erken gebelik testi deneyen yok mı hiç acaba doğru sonuç veren bi test de olur yardım lütfen

Sen şimdi neden böyle söylüyosun ki

Çünkü hamile de olabilirsin olmayadabilirsin. Bunun cevabını kan testiyle çözebilirsin burada kimse sana hamilesin değilsin diyemez. 1 ayı geçmiş adetin hamileysen hemen folik asite vs başla yani burada sormak sana bişey katmaz bunu diyorum...

Kan testi haricinde çubuk testlerin yanılma payı var, ya adeti bekleyeceksin ya zor da olsa kan vereceksin. Bunun 3. alternatifi yok. Haa gidip kese oluşumuna baktırcam dersen amenna ama oda çok saçma olur...

Bu konularda pek bilgim yok annem olmadığı için soracak kimsem de yok o yüzden burda sordum yine de çok teşekkür ederim

Yakında eczane varsa iki farklı markanın çubuk testini al. Eğer hamileysen de 5. haftada olman gerek (son adet tarihini baz alınır) çubuk testinde kesin çıkar. Biri yanılsa biri tutar. Bir önceki testi erken yapmışsın yanılmış olabilir.

Başkada yolu yok bunun kan testi haricinde..

X