Lutfen bilenler yardimci olsun Genital siğil .?

Lykiat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
26
3
31
Merhaba arkadaslar bugun ozel bi jinekolog a gittim sorunum baskaydi o sorunu cozduk fakat simdide basima genital sigil sorunu cikti doktor 2 adet ilac verdi biri hap biri krem bunlari kullan tekrar kontrole gel 1 ay sonra dedi bidaha gidecek dururumumda yok zar zor gitmistim ilaclari kullanip devlet hastanesine gideyim diyorum . Boyle bi durumla karsilan oldumu gecti mi sigiller ? Ne ilac kullandiniz nasil bi yol izlediniz seneye dugunum olacak insallah boyle sorunlarla karsi karsiya kalmak istemiyorum bilenler yardimci olursa cok sevinirim

Merhaba arkadaslar bugun ozel bi jinekolog a gittim sorunum baskaydi o sorunu cozduk fakat simdide basima genital sigil sorunu cikti doktor 2 adet ilac verdi biri hap biri krem bunlari kullan tekrar kontrole gel 1 ay sonra dedi bidaha gidecek dururumumda yok zar zor gitmistim ilaclari kullanip devlet hastanesine gideyim diyorum . Boyle bi durumla karsilan oldumu gecti mi sigiller ? Ne ilac kullandiniz nasil bi yol izlediniz seneye dugunum olacak insallah boyle sorunlarla karsi karsiya kalmak istemiyorum bilenler yardimci olursa cok sevinirim

Canım merhaba o siğil ne yazikki bir dönem benim ve eşimin de kabusu olmuştu ve biz evde çok basit bir yöntemle kurtulduk. Eşim tabi dondurdu doktora gidip içi rahat etmedi neyse şimdi iyi bir sirke biz elma sirkesi kullanmıştik bu sirkeyi fis fisli bir şişeye koyup siğil in bulunduğu bölgeye sıkıyorsun tabi çok acıyor ama dayanacak sın ,10 dakika bekleyip yikiyorsun tabi bu işlemi 5 kere yapıyorsun yatiyorkende yine siğil in üzerine kolonya süreceksin ve bir pamuğa sirke döküp siğil in üzerine koyacaksin sabaha kadar durcak .ertesi gun 4 kere daha sonraki gun 3 kere Canım bunu 1 hafta boyunca yapicaksin ama siğil kuruyor ve düşüyor kendiliğinden bende bu yöntemi internetten bulmuştum hatta yaz arama motoruna mutlaka çıkar orda daha detaylı anlatıyor ağrılı evet çok acıyor ama 1 hafta içinde kurtuluuorsun ve bu siğil çabuk dagilan bir illet allah yardimcin olsun canim

Sagol canim amin allah yardimcimiz olsun bu cektigimiz nedir boyle . Ben evlide degilim doktor hatta nisanlinla yakinlasma. Oldumu dedi hayir olmadi hic bi sekilde biseyde internette okudum nadir durumlarda oluyormus insallah gecer

Arkadaşım. Geçmiş olsun. Kesin kararını vermeden önce siteyi ziyaret etmeni öneririm. Sanırım okudukça aydınlanacaksın. Siğillerle ilgili tedavi yöntemlerini içeren bilgileri bulabilirsin.

X