• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen bir bakın onu testime

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Hanımlar 🌸 Bende foruma yeni katıldım 😊
Şu an 24 yaşındayım 9 aylık evliyim 28-29 günde bir adet döndüm var BAT 11 Temmuz . Yumurtlama tarihim 22 Haziran - 1 Temmuz arasındaydı o zamanları ve yüksek hamile kalma şansı olan günlerimi değerlendirdik . Şu an adetime 8 gün kaldı fakat sağ kasığımda adet sancısı gibi ama biraz daha hafif bir ağrı var. Çok fazla gaz sorunum olmaya başladı. Acaba hamile kalmış olabilir miyim 🤰🏼🥰Yorumlarınızı bekliyorum . Sabırsızlığım hat safada 😂 7 gün öncesinde kanda çıkar mı teste gitsem ? Tecrübeli olanlar yaşamış olanlardan yardım bekliyorum 🙏🏻
İnşallah hamilesinizdir ama Yinede çok beklenti içinde olmayın. İnsan sonra üzülüyor :(

Merhaba Hanımlar 🌸 Bende foruma yeni katıldım 😊
Şu an 24 yaşındayım 9 aylık evliyim 28-29 günde bir adet döndüm var BAT 11 Temmuz . Yumurtlama tarihim 22 Haziran - 1 Temmuz arasındaydı o zamanları ve yüksek hamile kalma şansı olan günlerimi değerlendirdik . Şu an adetime 8 gün kaldı fakat sağ kasığımda adet sancısı gibi ama biraz daha hafif bir ağrı var. Çok fazla gaz sorunum olmaya başladı. Acaba hamile kalmış olabilir miyim 🤰🏼🥰Yorumlarınızı bekliyorum . Sabırsızlığım hat safada 😂 7 gün öncesinde kanda çıkar mı teste gitsem ? Tecrübeli olanlar yaşamış olanlardan yardım bekliyorum 🙏🏻
Hsg çektirdiniz mi siz

Hsg çektirdiniz mi siz
Merhaba o mesajdan sonra gece hastanelik oldum kasık ağrısından dolayı. Muayene oldum kan ve idrar verdim doktor gebelik şüphem olup olmadığını sordu bende regl 8 gün var ama olabilir dedim tekrar beta için de kan verdim 1,20 çıktı şu an . Bi hafta kaldı eğer adet geçerse gidicem değer inşallah yükselir . Daha önce martta 0 çıkmıştı. Sabır ve merakla bekliyorum😊🙏🏻

Merhaba o mesajdan sonra gece hastanelik oldum kasık ağrısından dolayı. Muayene oldum kan ve idrar verdim doktor gebelik şüphem olup olmadığını sordu bende regl 8 gün var ama olabilir dedim tekrar beta için de kan verdim 1,20 çıktı şu an . Bi hafta kaldı eğer adet geçerse gidicem değer inşallah yükselir . Daha önce martta 0 çıkmıştı. Sabır ve merakla bekliyorum😊🙏🏻
Çok geçmiş olsun inşallah hayırlsıyla müjdeli haberi alırsınız benimde 6 gün sonra yumurtlama günüm inşallah bu ay burda herkes gebelik haberi verir 🤗🤗

Ben de bi Kere test yaptığımda adet geciktiğinde p kadar çıkmıştı değerim ama ben gebe değildim sizin inşallah yükselir 🥰
Merhaba adet gecikmesi yaşamıştım Mart ayında 0 çıkmıştı şimdi 8 gün kala 1,20 çıkınca umutlandım umarım bir hafta içinde yükselir bekleyeceğiz 😊 Dr kesin sonuç olarak sayamayız dedi BAT herşeyi belirleyecek 😍 güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin İnşallah 🙏🏻🙏🏻

Herkese selam. Benim adetime 4 gün var. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim tam 14. Gün pik gördüm. Daha sonra ertesi gün yaptım yumurtla çatlamıştı silik gördüm. Şimdi bugün adete dört gün var yeniden bir deneyeyim dedim. Bu şekilde pik gördüm. Hamileli bu testle öğrenmeye çalışmıyorum aslında meraktan yaptım. Bu şekilde görüp hamile olan var mı aranızda. Ya da neden şu an pik görüyorum bileğisin olanlar yazabilir mi lütfen. Gebelik testi alıp yapmıycam çünkü çok üzülüyorum negatifi görünce. :KK43:
En guzeli kaset test yap paylas bi sen

Back
X