• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bir öneri :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi gok_ay_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gok_ay_

Ziyaretçi
kızlar şuan çok kötü haldeyim. en yakın arkadaşımın aşık olduğu çocuk ( çocuğun bundan haberi yok çok yakın arkadaşlar ) ona bi internet sitesinden özel msj atmış senin şu kankan hakkında konuşalım erkek arkadaşı var mı bizi tanıştır diyeee foto.mu görmüş. arkadaşımın şifresi bende var ben okudum şimdi bunu. onun asla okumaması lazım. yıkılır. çok aşık. ben de kardeşi gibi yakınım. bana bunu dillendirmez ama ben bunu biliyorum bakmaz olsaydım keşke ya :( ben şimdi ne yapcam. çocuğa msj atamam kızın onu sevdiğini öğrenir. bir şekilde işin içinden çıkmam lazım. ben ne yapayım. sevgilim de bunu duysun istemiyorum off ben ne yapayım senağlama

hııııııc karısmaa dogal seyrınde devam etsın bakmakla hata etmıssın zaten devam etme...kendı ilişkini de bulandırırsın

arkadaşımın evinde net yok hep bana diyor bak msj gelmiş mi ne yazmış b işe var mı bak diye msj attı olan oldu. karışmıcam o zaman.

valla çok karışık anlatmışsın yahu az çok bişiler anladığıma göre
arkadaşının sevdiği çoçuğun arkadaşı bu kızı bana ayarlasana diye mesaj atmış dimi
olay budur :uhm::uhm:
valla yapabilceğin bir şey yok
olay patlak vermeden çözmenin yolu yok
ya çocuğa gidip bu kız seni seviyor sakın öyle birşey söyleme diyeceksin
yada susup çocuğun kıza şu arkadaşım senden hoşlanıyor demesiyle bütün ümitlerinin
bitişini izleyeceksin kaçarı yok bunun CADIARZUCADIARZU

sende arkadaşının adına sevgilisi var hemde çok seviyolar birbirlerini yaz

bencede canim hiiiccc karisma bulasiyim deme ..

ya çok özür dilerim o telaş ile o kadar karşık yazmışım ki :(

benim arkadaşım birine aşık. o aşık olduğu çocuk bundan habersiz. çok güzel bir dostlukları var. ve çocuk hiç fark etmedi arkadaşımın ona olan aşkını. o çocuk bugün msj atmış. senin şu yakın arkadaşınla beni tanıştır diye. şimdi benim arkadaşım bunu okuyunca çokkk çokk üzülecek. hem ona aşık. hem beni kardeşi gibi sever. bana dillendirmeyecek ama. artık yapacak bir şey yok. haberim yok gibi davranmak zorundayım . :(

sende arkadaşının adına sevgilisi var hemde çok seviyolar birbirlerini yaz

bunu düşündüm ama buluştukları zaman açılır diye korktum.yapmayayım dedim. kendimden nefret ettiğim andır. :çok üzgünüm:

bencede hiç karışma karışırsan cocuk ortalığı karıştırır.arkadaşın ondan sakladığını öğrenirsede sana olan güveni sarsılır kimseye söyleme bildiğini. kendi haline bırak arkadaşın öğrenirse de bunu gerçekten kardeşten öteyseniz anlayışla karşılayacaktır belki bir süre hazmedemeyecek ama .daha sonra sende hata olmadığını anlayacaktır bu arada sevgiline de birşey belli etme bence onunla ilişkinin süper olduğunu falan söyle arkadaşına böylece onunla alakan olmayacagını anlasın daha sonra ortalık durulduktan sonra arkadaşına olanları anlatırsın sonuçta ondan sakladığın birşey var bu önemli bişey

hımmm şimdi anladım .canım bence de karışma diyecem ama çok yakın arkadaşım diyorsun.kırmadan anlatsan.sonradan daha çok üzülmesin

şu bahsi geçen çocuğun tanışmak istediği yakın arkadaş sen olmuyorsun dimi canım ???

iyide senin bunda hiçbi suçun yok inşallah kabak senin başına patlamaz
sen nerden bilecen arkadaşının platonik aşkının senden hoşlanacağını

işte bu olay benim başıma gelse ben susamam söylerim
arkadaşın görecek mesajı o zaman başka yolu yok

sevgilimle arkadaşım da çok yakın aynı bir aile gibiyiz 1 yıldır. sevgilime böyle böyle desem. o da arkadaşımı üzmemek için elindn geleni yapar. kıskançlık ile çok sinirlenir ama mantıksız bir şey yapmaz.biliyorum. artık ben kenara çekilip. sessiz bir halde beklicem. ..

oyy oyy oyyy :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
desene durum iki katı beter oldu şimdi
ay arkadaşının yerinde olmak istemezdim niye ben değil o muhakemesini yapmak
ne derece zor olur az çok tahmin edebiliyorum
bence sen çocukla konuş yada arkadaşının mailini biliyormuşsun zaten
ordan arkadaşının adına mesaj yaz
olmaz arkadaşım o kızın çok güzel bir ilişkisi var olur mu öyle şey
duymamış olayım çöpçatanlığıda hiç sevmem
yaptığına çok kızdım bu konuyu açılmamak üzere burda kapatlım yaz ki
bir daha olay açılmasın
en mantıklısı budur
iki dakkada şipşak senaryo yazdım sana :sm_cool::sm_cool:

oyy oyy oyyy :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
desene durum iki katı beter oldu şimdi
ay arkadaşının yerinde olmak istemezdim niye ben değil o muhakemesini yapmak
ne derece zor olur az çok tahmin edebiliyorum
bence sen çocukla konuş yada arkadaşının mailini biliyormuşsun zaten
ordan arkadaşının adına mesaj yaz
olmaz arkadaşım o kızın çok güzel bir ilişkisi var olur mu öyle şey
duymamış olayım çöpçatanlığıda hiç sevmem
yaptığına çok kızdım bu konuyu açılmamak üzere burda kapatlım yaz ki
bir daha olay açılmasın
en mantıklısı budur
iki dakkada şipşak senaryo yazdım sana :sm_cool::sm_cool:

ben bunu lanet olsun daha öncede yaşadım çok sorun yaşadım ama valla bir şey yapmıyorum. tanımıyorum bile. ama sonradan buluşurlarsa konu açılır diye korkuyorum. ben suscam. hiç haberim yok gibi. mirmirmirmir

ben bunu lanet olsun daha öncede yaşadım çok sorun yaşadım ama valla bir şey yapmıyorum. tanımıyorum bile. ama sonradan buluşurlarsa konu açılır diye korkuyorum. ben suscam. hiç haberim yok gibi. mirmirmirmir

niye susuyosun ki sen olay ortaya çıkmasın istemiyormusun
sen söylemesen bile arkadaşın bir şekilde öğrenecek
hadi mesajı sildin diyelim çocuk bir şekilde yine söylecek
ben senin yerinde olsam arkadaşının ağzından yazıyormuş gibi yazar
bi güzel azarlardım çocuğu
hem yalan değil ki senin sevgilinde varmış uydurmasyon değil en azından
kimseyi kandırmıyoruz sadece yazan kişi farklı o kadar :jeyyar::jeyyar:
arkadaşına söylese o da aynı şeyi söylemeyecek mi eee değişen ne işte
ha sen ha arkadaşın ben senin yerinde olsam aynen bu planı uygulardım a.sa.s

benimde aklımdan ilk geçen oydu. sonra seksen düşünce girdi işin içine. sevgilime söyledim. çok kızdı çook ama bana değil o kişiye. şimdi bir şey düşünüyoruz bizde. sanırım cloudy senin dediğin gibi olacak. gece gece bana cevap yazan herkese çok teşekkür edeirm. ilk anda burya yazmak geldi aklıma. insanın arkadaşı gibi burası .

bence arkadaşına ,söylemelisin, gerçeği. onunda bilmeye hakkı var. demek ki çocuk onunla ilgilenmiyor. boşu boşuna ümitlenmesin.. bana böyle bir şey olsa o arkadaşıma kırılmam ki... zaten eninde sonunda çocuk bir gün söylemeyecek mi,seni beğendiğini, arkadaşına....,hatta demeyecek mi,bir mesaj yazdım sana. eeeee,o zaman arkadaşın seni suçlamaz mı. neden bana haber vermedin, diye.. gerçeği söylemelisiniz,olduğu gibi... arkadaşlıkta dürüstlükten yanayım. üzüntü duyacak elbet. ama üzüntüsünü de beraber yaşarsınız ve paylaşırsınız.. onun adına mesajlar çekilmesini, yanlış buluyorum. benim adıma, benden habersiz, ben gibi ,mesajlar çekilmesi beni çok kızdırırdı, şahsen...

Back
X