lütfen cevap verin

Foreverrock

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
5
2
32
arkadaşlar ben adetimin 2.günü gittiğim piknikte sert bir zemine düştüm. düşmemin etkisiyle aşırı derece kanamam oldu. kızlığıma bir şey olmuş mudur diye adetimin bittiği gün yani 7. gün muayeneye gittim. normalde adet günlerim 6-7 gün sürüyor. doktor hiç bir şey olmadığını söyledi. tam kafam rahatladı derken ertesi gün işlerim gereği çok fazla yürümek zorunda kaldım. akşamında çamaşırımda 2,3 damla kan lekesi vardı. kafama takılan şu muayene sırasında kızlığıma bir zarar geldiği için mi ertesi gün kanama oldu. yoksa adet döneminden kalan kan pıhtıları mı çıktı? beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum ...

adet donemınden kalan damla
kızlık zarı okadar kolay bozulmaz emın ol
bozuldugundada sen bılırsın bunu yasadıgında ne demek ıstedıgımı anlıcaksın
stres yapma gecmıs olsun

adet donemınden kalan damla
kızlık zarı okadar kolay bozulmaz emın ol
bozuldugundada sen bılırsın bunu yasadıgında ne demek ıstedıgımı anlıcaksın
stres yapma gecmıs olsun

Ya bende ole dusunmustum ama 8. Gun hic kanamam olmazdi 7. Gunde biterdi ama simdi muayeneden 1 gun sonra bole olunca kafama takildi iste
Bi de muayene sirasinda kizliga bi zarar gelmisse kan iceride kalip ertesi gun yurudugum icin cikmis olma ihtimali yoktur dimi?

Ya bende ole dusunmustum ama 8. Gun hic kanamam olmazdi 7. Gunde biterdi ama simdi muayeneden 1 gun sonra bole olunca kafama takildi iste
Bi de muayene sirasinda kizliga bi zarar gelmisse kan iceride kalip ertesi gun yurudugum icin cikmis olma ihtimali yoktur dimi?
oyle bırsey mumkun degıl bırsey olmamıstır korkma hıc

Canım korkma o adet döneminden olan kanların kızlık zarı öyle düşmeyle zaten bozulacak bişey değil üstelik muane anında bozulsa o an kan gelir sonrasinda değil uzun yoldan gelmiyor sonuçta o kan saniyelik bişey

Yani ole bise olmus olsa muayene oldugum gun kan gelirdi dimi?
yahu bakıresın !
:KK70:
keske okadar kolay yırtılan bırsey olsaydıdaa evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmusla gecmeseydı :KK70:
konusturuyon bennı
doktor bakarken yırtılması mumkun degıl yırtılsa o an kan gelır 1 cm gırısınde hemen zar
dustugunde gelen adet kanın aynı sey benımde basıma geldı tabureye cıkmıstım kırıldı ayagım ıcıne gırddı cok korktum adetıme 3 gun varken kan geldı olabılıyor oyle
hoplamayla dusmeyle bakmayla patlamaz yırtılmaz catlamaz korkma

yahu bakıresın !
:KK70:
keske okadar kolay yırtılan bırsey olsaydıdaa evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmusla gecmeseydı :KK70:
konusturuyon bennı
doktor bakarken yırtılması mumkun degıl yırtılsa o an kan gelır 1 cm gırısınde hemen zar
dustugunde gelen adet kanın aynı sey benımde basıma geldı tabureye cıkmıstım kırıldı ayagım ıcıne gırddı cok korktum adetıme 3 gun varken kan geldı olabılıyor oyle
hoplamayla dusmeyle bakmayla patlamaz yırtılmaz catlamaz korkma

çok teşekkür ederim sıktım sizide içimi rahatlattınız:)

X