Lütfen Empati yapın siz olsanız bu sorunu nasıl çözerdiniz ???

ervaduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
71
31
Herkese slm. Çok uzun olmasın diye hemen konuya giriyorum. Sorun eşim 2 yıl falan oluyo işyerinde bekar bi kız var sürekli eşimin dibinden ayrılmıyor. Eşim yan odaya faks çekmeye gidiyor peşinden oda gidiyor .Eşim kpss için dershaneye yazılıyor oda bende senle gelicem deyip oda dershaneye yaziliyo eşim 1 gün ise gitmesin hemen arıyo. Resmi tatil günlerinde çoğu zaman çalışıyorlar sabah msj atiyo bugün napiyoruz calisiyormuyuz Sevgilisinden dert yanıyor falan . Onla muhatap olmak için hep bi bahanesi var .Ayrıca kızın eniştesi de bu işyerinde çalışıyo herkes aynı işi yapıyo konum aynı . Geçen sene msj attım sürekli dibinden ayrilmiyon hiç benim rahatsız olacagim aklına gelmiyo mu bunları yapiyon cvp ben ona abi diyorum bana bidaha msj yollama falan abuk subuk cvp . Eşimi uyardım enbaşta bunla samimi olma mesafe koy rahatsız oluyorum benle tartıştı hem de kaç defa onun cevabı sen değerini düşürüyorsun benle bunu tartışarak is arkadaşım muhatap olmak zorundayım Dedim muhatap olma diyen yok samimi olma kısa kes bulasmasin yüz verme bişey istemiyom . Şimdi online servisten takip ediyorum işyerinde en çok onla telefonda konusuyo gün içinde hafta da bikaç defa ve yarım saati buluyo ama digerleriyle 2 - 3 dakkayi geçmiyo ayrıca tatil için annemin yanına gittim ben oradayken haftasonu gece saat 10 kadar msjlasmislar bide ben döneceğim gece kısa msjlasma olmuş is çıkışı . Eşim onla olan tel görüşmelerini ve msjlari siler .Şimdi ben nasıl bu sorunu cozebilirim gidip enistesiyle konuşsam böyle böyle yapıyo baldizin çok rahatsız oluyorum desem olur mu ??

Bence kuruntu yapiyosun bisey olsa 2 senede olurdu. Gercekten abi gibi yaklasiyor olabilir. Benim esiminde isyerinde bir arkadasi vardi kendinden buyuk abla der bu kizla sık sık konusurlar ama hep isle ilgili. Birgun evime davet ettim geldi kendi halinde bir kizcagiz samimiyetinde de bir kotuluk goremedim. Hatta dedimki esime yurtdisina tura gidicez seline soyle o da gelsin. Kaşınıyor muyum acaba :KK53:

Herkese slm. Çok uzun olmasın diye hemen konuya giriyorum. Sorun eşim 2 yıl falan oluyo işyerinde bekar bi kız var sürekli eşimin dibinden ayrılmıyor. Eşim yan odaya faks çekmeye gidiyor peşinden oda gidiyor .Eşim kpss için dershaneye yazılıyor oda bende senle gelicem deyip oda dershaneye yaziliyo eşim 1 gün ise gitmesin hemen arıyo. Resmi tatil günlerinde çoğu zaman çalışıyorlar sabah msj atiyo bugün napiyoruz calisiyormuyuz Sevgilisinden dert yanıyor falan . Onla muhatap olmak için hep bi bahanesi var .Ayrıca kızın eniştesi de bu işyerinde çalışıyo herkes aynı işi yapıyo konum aynı . Geçen sene msj attım sürekli dibinden ayrilmiyon hiç benim rahatsız olacagim aklına gelmiyo mu bunları yapiyon cvp ben ona abi diyorum bana bidaha msj yollama falan abuk subuk cvp . Eşimi uyardım enbaşta bunla samimi olma mesafe koy rahatsız oluyorum benle tartıştı hem de kaç defa onun cevabı sen değerini düşürüyorsun benle bunu tartışarak is arkadaşım muhatap olmak zorundayım Dedim muhatap olma diyen yok samimi olma kısa kes bulasmasin yüz verme bişey istemiyom . Şimdi online servisten takip ediyorum işyerinde en çok onla telefonda konusuyo gün içinde hafta da bikaç defa ve yarım saati buluyo ama digerleriyle 2 - 3 dakkayi geçmiyo ayrıca tatil için annemin yanına gittim ben oradayken haftasonu gece saat 10 kadar msjlasmislar bide ben döneceğim gece kısa msjlasma olmuş is çıkışı . Eşim onla olan tel görüşmelerini ve msjlari siler .Şimdi ben nasıl bu sorunu cozebilirim gidip enistesiyle konuşsam böyle böyle yapıyo baldizin çok rahatsız oluyorum desem olur mu ??

anlattıkların pekte yenlir yutulur değil
baştaq dedimki acaba gereksiz bir kıskançlıkmı
taki saat 10 da msjlaştıklarını öğrendiğini yazdığın satıra kadar
adı ne olursa olsun
abi kardeş arkadaş...vs
kan bağı bulunmayan kişiler arasında bu gibi bir ilişki tabiki eşlerin canını sıkar
kıza yazdığın mesaj ise malesef hoş olmamış
msj atmak yerine direk karşısına geçip
gözlerine bakmalıydın
eğer dertleşmeye çok ihtiyacı varsa
iyi bir dinleyici olduğunu söylemeli
eşine değil sanada açılabilceğini belirtmeli
hatta ve hatta
evli bir erkek ile olan bu kadar sıkı sosyal bir ilişkinin
çevrece de hoş karşılanmayacağını söylemeliydin
eniştende aynı iş yerinde bugün değilse yarın bu samimiyet onunda gözüne batar belkide
dedikodu için fırsat kollayanlar bu ilişkiyi yanlış yorumlar
gibi, aba altından göstermeliydin o sopayı
sen msj atmakla direk savaş baltalarını çekmiş olmuşssunki
bu da seni hoş göstermemiş

Gece 10 a kadar mesajlaşcak ha.gebertirim valla:KK62: hiiç kusura bakmayın o kadar geniş değilim ben.zaten iş işte kalır.yarım saatlik görüşmelerde neler konuşuluyor olabilir ki:KK11: sen iş arkadaşınla gece 10lara kadar mesajlaş bakim aman karımın iş arkadaşı ne olacak diyebilir mi

Esinle cozememissin
O kizla da
Geriye enistesi kalıyor ona anlat derim de
O da kiza soyler kiz da esine
Esin ztn demis degerini düşünüyorsun diye
Bunuda yaparsan iyice dusurceksin

En iyisi sirkete gidip yoklamak
Göz dagi vermek gibi
Esinin masasına bir de ikinizin resmini cerceveletip koy
Kiz anlasin iyice esinizin sahipli olduğunu

Sorunlu olan eşiniz. Sizin bu kadar rahatsız olduğunuzu bile bile aynı tavrı nasıl sürdürüyor?
Abuk sabuk kıskançlıklara uyuz olurum, insanın arkadaşları olabilir, cinsiyeti fark etmez, onlarla konuşabilir lakin her şeyin bir dozu var.O yüzden sizin hissettikleriniz çok doğal, çok yerinde geldi bana. Silinen mesajlar, saklanan konuşmalar... Eşinizin ayarı kaçmış. Benim tepkim çok sert olurdu.

var ya şuan zaten kıskançlık krizlerindeyim, gel bacım gidelim saçını başını yolalım kızın :KK62:
hem ben sinirimi çıkartayım hem senin için rahat etsin :KK11:

Ben iliskinin basinda ceylan urkmesin diye cok relaxtim sonra kiskancligii saklamadim. Boyle bir olayi ben kabullenmem sahsen. Fakat ince bir sekilde cozmek lazım. Degerini dusurme bilmem ne bu laflar cirkin laflar. Kizin basini baglasaniz bir tanidik yok mu bekar. Ilk aklima bu geldi valla.

Gece 10'a kadar mesajlaşmak ve mesajlarını silmek nedir ya? Haklısın sinirlenmekte ama eşin de üste cıkmaya calısır gibi sen kendini düşürüyorsun diye savunmaya geçmiş. Benim de hoşuma gitmezdi.

Ben iliskinin basinda ceylan urkmesin diye cok relaxtim sonra kiskancligii saklamadim. Boyle bir olayi ben kabullenmem sahsen. Fakat ince bir sekilde cozmek lazım. Degerini dusurme bilmem ne bu laflar cirkin laflar. Kizin basini baglasaniz bir tanidik yok mu bekar. Ilk aklima bu geldi valla.

O zaman tam firsat kollarlar. Kiz zaten nişanlı derler devam ederler. Onlara büyük bir firsat olur bu.
Valla konu sahibi cok sakinsin..

Abla empati yaptım giyindim evden çıkıyorum . Kızı dövelim adres ver . Lan o ne biçim iş ilişkisi içine …. öyle iş ilişkisinin . Eşiniz suçlu … kadın mı kız mı işte her neyse o da suçlu … Eşinize göz dağı verin , çat kapı iş yerine ziyarete gidin . Haa bu arada kendinizi ihmal etmeyin bu günlerde fazla bakımlı olun , telefonla fazla ilgilenin .. Bu işin peşini sakın bırakmayın .. Valla 2 yıldır olan olurdu diyenler olmuş ne malum bu ablamızın ayakta uyumadığı belki de 2 yıldır ilişkileri vardır.. Sürekli takipte olun ama eşinize de takip edilmediği hissini verin .

Ben bu konularda net olmayı severim..
Kıskanç biri değilimdir 3 yıllık evliyim daha kıskançlıktan hiç tartışma cıkarmamışımdır...
Senin eşin bence o kızın kendisine ilgi duyduğunun farkında ve bu durum eşinin hoşuna gidiyor, günahını alamam belki aralarında birşey yoktur. Fakat dikkat et cnm eşin bir erkek ve belli ki o kız sağlam pabuç dgl ve kancayıda eşine takmış gibi görünüyor..
Walla ben olsam msjlaşırken teli elinden kapar bik bik nr yazışıyorlar öğrenirim..
Kıskanç değilimdir ama böyle bir durumda aşırı tehlikeli olabilirim eşimde bunu bildiğinden olsa gerek kadınlarla arası iyi dgldir şirkette..

haa bu arada sizde biraz rahatsınız 2 senedir böyle bir olay olacak vallaha o adamı da o kızı da gebertirdim ! o kıza öyle bir ders verirdim ki herkesin içinde birdaha evli barklı adamlara sarkıntı olmayı bırak yanlarına bile yaklaşamazdı.

sen hep kızı suçlamışsın ama kusura bakma senin eşin de en az o kız kadar suçlu... iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır derim... ne bu samimiyet? hem de senin rahatsız olduğunu bile bile... eşine bunu söylediğinde sana verdiği sert tepki ise o kıza karşı boş olmadığını gösteriyor... bir de gece gece msjlaşmalar falan ben olsam asla tahammül etmem...