Artımed kimi zaman yalancı pozitif çıkarıyor, yarın erkenden bir kan ver benceAyy inşallahArtimed galiba kutuyu çöpe attım
Gerek olmaz vardır inşaAllah ve sağlıkla da gelişirTeşekkür ederim yarın sabah kan tahlili verecem umarım doğrudur 4 yıldır bekliyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin tüp bebek düşünüyorduk maddi durumdan dolayı yapamıyoruz
Koş koş acilde ver ben olsam yarına duramazdım yaTeşekkür ederim yarın sabah kan tahlili verecem umarım doğrudur 4 yıldır bekliyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin tüp bebek düşünüyorduk maddi durumdan dolayı yapamıyoruz
Maalesef evimiz hastaneye çok uzak ve arabamız yok nasıl sabaha kadar beklicem bende bilmiyorumKoş koş acilde ver ben olsam yarına duramazdım ya
Yaaa tühMaalesef evimiz hastaneye çok uzak ve arabamız yok nasıl sabaha kadar beklicem bende bilmiyorum
Masallah var duruyor. Sağlıkla haber alırsın insallah regl gunun gecti mi e
Teşekkür ederim Evet 3 gün geciktiMasallah var duruyor. Sağlıkla haber alırsın insallah regl gunun gecti mi ?
Evet bilmiyorum ki ben 4 yıldır artimed olmakla birlikte birçok test alıp yapardım hep bembeyaz çıkardı ilk kez böyle çıktı inşallah vardır umutsuz olduğum için bi tane tek almıştım keşke 2 tane alsaymışımYaaa tühelinde idrar testi varsa sabah gitmeden de yap çok heyecanlı artımed yalancı çıkarıyor diyorlar da bu kaset test bunlarda hassasiyet düşük oluyor yani bir de çizgi baya belirgin
Ben de sırasıyla lobuquick artımed days doctor prodictor yaptım yani hepsinde de gördüm pozitifi artımedde 3 dakika içinde çıktı bende deEvet bilmiyorum ki ben 4 yıldır artimed olmakla birlikte birçok test alıp yapardım hep bembeyaz çıkardı ilk kez böyle çıktı inşallah vardır umutsuz olduğum için bi tane tek almıştım keşke 2 tane alsaymışım
Vardir insallah o zaman. Bende gebeligimi arti med in kaset testi ile öğrendim. Cok hafif silik bi çizgi çıkmıştı senin ki baya koyu. .Teşekkür ederim Evet 3 gün gecikti
Bu ne ki benimkisi kan kırmızısı kopkuyu çizgi idi 3 testi aynı anda yapmıştım 3 ü de aynı çıkarmıştıBenim bu şekilde 3 tane artimed test yapmıştım 3üde böyle çıkmıştı negatifti.İnşallah sizinki pozitiftir ama test artımed ise biraz daha temkinli yaklaşmak gerekiyor sonrasında daha çok üzülünüyor
Oha gerçekten mi bi test neyse 3 tanesi nasıl böyle olur bu markanın gebelik testini artık satmasalar keşke içime kuşku düştü şimdiBu ne ki benimkisi kan kırmızısı kopkuyu çizgi idi 3 testi aynı anda yapmıştım 3 ü de aynı çıkarmıştıahh artımed ahh. İnşaAllah bu arkadaşa da kazık atmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?