• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen kızlar gebelik testime bakar mısınnn acil 🥹

busra453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
21
6
1
24
4 yıllık evliyim pcos var bende ilk kez böyle çıktı var mı sizce lütfen görün çok heyecanlandım 5 dakika içinde çıktı

Eklentiler

• IMG_2272.webp
    IMG_2272.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 136
Yaa artımedse lütfen aşırı kaptırmayın kendinizi. Çok yalancı çizgi çıkaran bir test. İnşaAllah vardır ama başka testle deneyene kadar sabredin. Sonra kutlarsınız İnşaAllah 😊🤲❤️

Teşekkür ederim yarın sabah kan tahlili verecem umarım doğrudur 4 yıldır bekliyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin tüp bebek düşünüyorduk maddi durumdan dolayı yapamıyoruz
Koş koş acilde ver ben olsam yarına duramazdım ya 😅

Maalesef evimiz hastaneye çok uzak ve arabamız yok nasıl sabaha kadar beklicem bende bilmiyorum 😄
Yaaa tüh 😅 elinde idrar testi varsa sabah gitmeden de yap 🫠 çok heyecanlı artımed yalancı çıkarıyor diyorlar da bu kaset test bunlarda hassasiyet düşük oluyor yani bir de çizgi baya belirgin

Benim bu şekilde 3 tane artimed test yapmıştım 3üde böyle çıkmıştı negatifti.İnşallah sizinki pozitiftir ama test artımed ise biraz daha temkinli yaklaşmak gerekiyor sonrasında daha çok üzülünüyor

Eklentiler

• 1000055994.webp
    1000055994.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 115
Yaaa tüh 😅 elinde idrar testi varsa sabah gitmeden de yap 🫠 çok heyecanlı artımed yalancı çıkarıyor diyorlar da bu kaset test bunlarda hassasiyet düşük oluyor yani bir de çizgi baya belirgin
Evet bilmiyorum ki ben 4 yıldır artimed olmakla birlikte birçok test alıp yapardım hep bembeyaz çıkardı ilk kez böyle çıktı inşallah vardır umutsuz olduğum için bi tane tek almıştım keşke 2 tane alsaymışım 🤦🏻‍♀️

Evet bilmiyorum ki ben 4 yıldır artimed olmakla birlikte birçok test alıp yapardım hep bembeyaz çıkardı ilk kez böyle çıktı inşallah vardır umutsuz olduğum için bi tane tek almıştım keşke 2 tane alsaymışım 🤦🏻‍♀️
Ben de sırasıyla lobuquick artımed days doctor prodictor yaptım yani hepsinde de gördüm pozitifi artımedde 3 dakika içinde çıktı bende de

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Evet 3 gün gecikti
Vardir insallah o zaman. Bende gebeligimi arti med in kaset testi ile öğrendim. Cok hafif silik bi çizgi çıkmıştı senin ki baya koyu. .
Allah saglikla sihhatle kavustursun. Muhtemelen bhcg kanda 600 1000 arasıdır suan.

Benim bu şekilde 3 tane artimed test yapmıştım 3üde böyle çıkmıştı negatifti.İnşallah sizinki pozitiftir ama test artımed ise biraz daha temkinli yaklaşmak gerekiyor sonrasında daha çok üzülünüyor
Bu ne ki benimkisi kan kırmızısı kopkuyu çizgi idi 3 testi aynı anda yapmıştım 3 ü de aynı çıkarmıştı 😂 ahh artımed ahh. İnşaAllah bu arkadaşa da kazık atmamıştır

Bu ne ki benimkisi kan kırmızısı kopkuyu çizgi idi 3 testi aynı anda yapmıştım 3 ü de aynı çıkarmıştı 😂 ahh artımed ahh. İnşaAllah bu arkadaşa da kazık atmamıştır
Oha gerçekten mi bi test neyse 3 tanesi nasıl böyle olur bu markanın gebelik testini artık satmasalar keşke içime kuşku düştü şimdi

Aynı anda kopkuyu kırmızı 3 test bana bakıyordu yani kontrol çizgisi gibi koyu 😂 o gün dedim bir daha bedava verseler çöpe atarım. Öyle kızdırdı beni 😂

Artı med banada aynı sılık cizgi cıkartmiştı inşallah sizinki gercek pozıtıftır
Resımde soluk gıbı çıkıyor ama normal hali daha net belırgın çizgıydı

Eklentiler

• IMG_6410.webp
    IMG_6410.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 80
Back
X