Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun kız bebek bekliyorum Allahın izniyleallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. kız mı erkek mi bebeğiniz?
Allah razı olsun nasipse kız bebekAllah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Kiz erkek?
Aminn cumlemizden insaAllah..Allah razı olsun nasipse kız bebek
Teşekkürler bütçeme daha uygun bir fiyat arıyorumhayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.
bende travel sistem bebek arabası var.
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/chicco-travel-sistem-bebek-arabasi-medela-gogus-pompasi-acil-satiyorum.818083/ 320 ye düştüm en son.izmirdeyseniz daha avantajlı olur tabi.
Ana kucağı var isterseniz hastane çıkışında da araba koltuğu olarak da kullanılırMerhabalar arkadaşlar nasip olursa 5 aya kadar doğumum var içinde bulunduğumuz şartlar , fiyatlar bebek için hazırlık yapmamızı zorlaştırıyor. Öncelik Bebek Beşiği ve dolabı olmak üzere ihtiyaçlarımı burdan daha uyguna halledebilirim inşallah.
Öncelikle Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben de chicco simplicity bebek arabası var. Düşünürseniz eğer çok tertemiz. Bursa' dan 200TL. Kız bebek kıyafetleri de çok, yardımcı olabilirim.Merhabalar arkadaşlar nasip olursa 5 aya kadar doğumum var içinde bulunduğumuz şartlar , fiyatlar bebek için hazırlık yapmamızı zorlaştırıyor. Öncelik Bebek Beşiği ve dolabı olmak üzere ihtiyaçlarımı burdan daha uyguna halledebilirim inşallah.
Hayirli dogum olsun insallh...Allah razı olsun nasipse kız bebek
Allah razı olsun canm çok teşekkür ederim :)Ha
Hayirli dogum olsun insallh...
Bu urunu magazada gordim gecende. Bence park yataktan daha kullanisli. Hem yer kaplamior. Biz park yatagimuzi hic kullanamadk. Yerde yatiioz. Belki ilerde kullanırlar die evde bekletiorm.http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bebek-besik-hamak-salincak-no-8-gri-pembe-157576924
Bizde bu var canım 2-3 kere anca kullandık yer yatağında sere serpe yatmayı sevdiğinden kutuladık kaldırdık tertemiz duruyor. 30liraya verebilirim başka bebeğin işi görülsün
Not: beşik sallanır ve çok hafif olduğundan portatif heryere taşınır
Amin Allah razı olsun ,mesaj attım size fotoğraflar ve ücret bilgisi içinAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..hangi şehirdesiniz? Bizde sepet beşik, temiz kıyafetler, bebek arabası, kanguru, manuel süt pompası, ana kucağı var..isterseniz foto atabilirim