Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar 2 aylık bebeğim yaklasık 1 aydır uyanıkken emmek istemiyor bas bas bagırıyor memeye yaklaştırınca ancak uyuyunca emzirebiliyorum önceleri çok güzel emerdi göğsümden ayrılmazdı. emmeyi bırakmasını istemiyorum lütfen yardımcı olun gazı cok bebeğim kolik ne yapabilirim
merhaba, bebegın emme grevı yapıyor olabılır. kolık bebeklerde bu durum sıkca gorunuyor. benım oglumda bırakmıstı. ben kımsenın olmadıgı bı odaya gıdıp onu yataga yatırıyor bende yanına uzanıyordum. memelı agzına verıyo bazen dudaklarına su damlatıyordum. bazende dr.brown gaz yapmayan bıberonundan alıp sagdıgım sutu onunla verıyordum. gaz ıcın ılac kullanıyorsan yetersız gelıyo olabılır.yavrun emmeyınce gazın daha az olacagını kesfetmıs olabılır. bu nedenle ılac yetersızse bı kac cay kasıgı rezene ver. o rahatlayıncada emzır. kolay gelsın baska yol aklıma gelmıyor. saygılar
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Kesinlikle dogru bizzat yasadim.bebek emerken gaz sikistirdigi icin memeden soguyor biberon verince cup cup emiyor.buna cozum olarak ben once sac kurutma makinasiyla emzirdim onun yeterli olmadigi durumlarda memeye su damlattim hatta biberonu dudagina dokundurup cektim hemen memeyi agzina tutusturdum.bazen memeye pekmez bile sürüyordum.sonuç harika biberonu sadece su icin kullaniyor memesiz uyuyamiyor bile.
Ne kadar sürdü sizde emmeme problemi bende bircok yol demedim fakat tek çözüm uykudan uyanır uyanmaz emzirmek ..boyle ne kadar sürer bilmiyorum
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Tam 2aylikti degisik biberon basliklari aldim sasirttim surekli.son yaptigim sey buydu.kendiliginden memeye baglanir diyorlar inanmayin emzirmekten yilmayin yoksa geri donusu olmuyor.
Ne kadar sürdü sizde emmeme problemi bende bircok yol demedim fakat tek çözüm uykudan uyanır uyanmaz emzirmek ..boyle ne kadar sürer bilmiyorum
bende ıkı ay surdu. sonra gectİ. inatla emzir sakın mama verme yoksa zor süte döner. bide parfüm kullanıyorsan bırak. bazende yediğin bi şeyin tadı gecer bebek ondan içmez derler. beslenmende bi şey değişti mi. yada camasır deterjanın felan. bunlarda cok etkili. bebeşin kıyafetlerini parfümlü deterjanla yıkayıp yumuşatıcı koyuyorsan onuda biraaz yapma. benim oğlum bunlardan nefret ediyo mesela. saygılar
Canim sütünü sağıp kaşık ile vermeyi deneyebilirsin.bu konu ile ilgili blogannemden yazıma bakabilirsin
selam, yeni aklıma geldi. benim yavrum emmek istemediğinde kaynanam küçük diline bakmıştı. şimdi ağzını acıp bak bebeğinin küçük dili büyük dilin üzerinde olması gerekiyor. eğer değilse halk dilinde buna dil düşmesi deniliyor ve bebekler ememiyor. dilin arka kısmına bastır ve onun yukarı cıkmasını sağla. belkide bebeğinin başına gelen budur. birde şu kaşıkla süt vermek ben ilk zamanlarda denedim cok zor oluyor. yinede denenebilir. benimki biberondan sonra memeli bırakmadı. saygılar