2 yillik evliyim. 8 aylik hamileyim bir kizim olucak Allah in izni ile. 24 yasindayim muhasebe meznuyum Hamile kalinca isten cikmak zorunda kaldim. Neden cocuk yaptin derseniz esim cok istiyordu tabi bende Allah in vergisi tek denememde oldu. Hersey kismet aslinda hayatta.Durumumuz o kadar iyi degil acligida tokluguda herseye esim icin kendim icin katlaniyordum ve butun esyalarimizi biz aldik ettik ailesindn bir sey gormedik durumuda yok zaten. Neyse akliniza gelebilcek zorluklari yasadim 2 senedr hep sukur ettim. Bugun ogrendimki esim okey oynarken bir kadinla tanismis. 2 aydir falan konusuyorlar ama msjla. Bir iki kere telefonla konusmuslar. Baktim ozetine. Benim babam yok vefat etti. Annem 2. Evliligini yapti bazi durumlardan dolayi abim evden atinca falan neyse cikip gitsem annemin evi var giderim ama cocugum nasil dogucak edicek onu dusunuyorum. Annemin yaninda yada ablamin yanina kalamam nereye kadar kalicam. Ablamin durumuda belli sonuçta. Simdi ben ne yapmaliyim arkadaslar 13 yasindan beri babam oldugunden beri hep sknti cektim ettim abim annemi dovuyordu ediyordu evden atti ablamin yanina geldik birinin evinde kalmakta zor ben ne yapayim bana bir akil verin. Bu evde kalmakta istemiyorum ben eşimle borcumuz bitsin kizim dogsun ondan sonra bir seyler alir ederim kendime giysi bile almazdim yeri gelir. Esimin dersen ailesinin durumuda maddi de yok manevide yok annesoyle babasida bosanicaklar galiba. Kadin 28 yasindaymis evli bide esiyle arasi iyi degilmis oda o yuzden vermis numarisni falan. Esimi evli oldugunu ogrenince birakmis konusmayi falan filan neyse ben ne yapayim aklin durdugu noktadayim.