- 1 Temmuz 2012
- 346
- 288
- 103
merhaba, benim yaklaşık on aydır bir arkadasım var ve her fırsatta beni çok sevdigini öyleyen, çok uyumlu bi ikili olucaz diyen.. ama bu bana hiç gerçekçi gelmiyordu çünkü tamam zeki biri ama biraz gırgır yapmayı sever. herneyse, ben vakti geldi söylediği güzel sözler hoşuma gitti, bazen de dalga mı geçiyorsun benle diyip surat astım. artık her türlü platformda arkadaştık. facebookta olsun heryerde... bazen beni bu ilişkiye zorlamaya basladıgını düşündüm ve çık git hayatımdan dedim. numarasını sildim face de engelledim filan. ama o herseferinde özledim, sen istemesn de konusmasan da ben seni özlüyorum ne kadar arama desen de aramak istiyorum filan dedi. neyse dediğim gibi bu olaylar 5 ya da6 kez tekrarladı. tabi aralarda ben de çok sevdim onu. ama güvenemedim pek. en sonunda 1 ay kadar önce ağlattım onu.. sonunda benden sogudu galiba. ama yine de özledim seni dedi. üzüldüm ve tekrar muhabbet ettik. ama eskisi gibi değildi, çünkü ben artık kısıtlamıştım onu onu deme seviyorum deme arkadasız filan... yani güvenemediğim için hep setler kurdum aramıza. 2 hafta önce de artık eskisi gibi değilsin beni sevmiyorsun galiba dedim. ben çok üzüldüm zamanında dedi, çok yoruldum artık elimden bu kadar geliyor, ancak bu kadar sevgimi gösterebiliyorum dedi. bu laf çok dokundu bana, haketmiş olsam da kızlar böy sanırım elimizden kayıp giderken değer biliyoruz... ben yine gurur yaptım tamam öyleyse artık hiç konusmayız rahatsız etmem seni dedim. heryerden ilişkimi kestim. facede sildim ve ardından bi mesaj geldi, sana hayatım boyunca yapmayaacagım seyi bana yaptırdın madem sen beni sildin ben de seni engelliyorum. hayatında mutluuluklar... dedi. ve 2 hafta kadar hiç konuşmadık, özür dilemeliydim ama elim gitmedi. engellemiş filan o hiç yapmazdı, demek ki benden vazgeçti dedim. bayramda mesaj atmış, ama netten. iyi bayramlar demiş. ben de sevindim baya telden yazdım iyi bayramlar :) seklinde. özledin mi beni dedim, hayır beni silen sensin dedi. özlememiş beni anlayavagınız... neden bayram mesajı attın diyince iyi kötü yaşanmışlığım var atayım dedim dedi.
olay böyle kızlar ne yapacagımı bilmiyorum ama onu yeniden kazanmak ve artık bırakmamak istiyorum ama nasıl davranmalıyım bilemiyorum. şimdi size sorum; sizce beni hala seviyor ve istiyor ama bi ders mi vermek istiyor? neden bayram mesajı attı ? ya da artık gözünde sadece eskiden deger verdiği bi arkadastan mı ibaretim? ya da bu olay aklınıza ne getirdiyse paylaşır mısınız??
ve sizce artık nasıl davranmalıyım? özletmeli miyim kendimi
olay böyle kızlar ne yapacagımı bilmiyorum ama onu yeniden kazanmak ve artık bırakmamak istiyorum ama nasıl davranmalıyım bilemiyorum. şimdi size sorum; sizce beni hala seviyor ve istiyor ama bi ders mi vermek istiyor? neden bayram mesajı attı ? ya da artık gözünde sadece eskiden deger verdiği bi arkadastan mı ibaretim? ya da bu olay aklınıza ne getirdiyse paylaşır mısınız??